Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Mucizeler Sirki tatilin rengi oluyor

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 30.01.2024 - 12:23, Güncelleme: 30.01.2024 - 12:23
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Mucizeler Sirki tatilin rengi oluyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı olan BAKAP'ta kurulan "Mucizeler Sirki" ile Başkentlilerin yoğun ilgisini çekiyor.
Yarıyıl tatiline giren minikler, ip cambazından danışa, palyaço oyunlarından akrobatik gösterilere kadar birçok etkinliğin yer aldığı sirkte keyifli anlar yaşıyor. BAKAP, Türkiye'nin en geniş tarım ve rekreasyon alanına ev sahipliği yaparak "Mucizeler Sirki"ni ağırlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) düzenlediği etkinlik, çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Minikler, ısıtmalı dev sirk çadırında gerçekleşen gösterilerde ip cambazlarından dans gösterilerine, palyaço oyunlarından akrobatik gösterilere kadar birçok etkinliği izleyerek eğlenceli bir zaman geçiriyorlar. Yarıyıl tatiline giren çocuklar için düzenlenen etkinliklerde, doktor ve hemşireler tarafından yapılan muayenelerden, pansuman ve yara bakımına kadar bir dizi sağlık hizmeti de sunuluyor. Mucizeler Sirki, çocuklara interaktif gösterilerle farklı deneyimler kazandırırken, BAKAP çocuk sesleriyle dolup taşıyor. Tatilin tadını çıkaran aileler ve minikler, Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, etkinlikleri memnuniyetle karşılıyor. Ankara'nın soğuk havasına rağmen, BAKAP'ın ücretsiz olarak sunduğu etkinliklere katılan aileler, çocuklarının keyifli bir şekilde vakit geçirmesinden duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Başkentliler, Mucizeler Sirki'ne tam not verirken, etkinliklerin çocuklar için unutulmaz anılar biriktirmelerine olanak sağladığını ifade ediyorlar.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı olan BAKAP'ta kurulan "Mucizeler Sirki" ile Başkentlilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Yarıyıl tatiline giren minikler, ip cambazından danışa, palyaço oyunlarından akrobatik gösterilere kadar birçok etkinliğin yer aldığı sirkte keyifli anlar yaşıyor.

BAKAP, Türkiye'nin en geniş tarım ve rekreasyon alanına ev sahipliği yaparak "Mucizeler Sirki"ni ağırlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) düzenlediği etkinlik, çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Minikler, ısıtmalı dev sirk çadırında gerçekleşen gösterilerde ip cambazlarından dans gösterilerine, palyaço oyunlarından akrobatik gösterilere kadar birçok etkinliği izleyerek eğlenceli bir zaman geçiriyorlar.

Yarıyıl tatiline giren çocuklar için düzenlenen etkinliklerde, doktor ve hemşireler tarafından yapılan muayenelerden, pansuman ve yara bakımına kadar bir dizi sağlık hizmeti de sunuluyor. Mucizeler Sirki, çocuklara interaktif gösterilerle farklı deneyimler kazandırırken, BAKAP çocuk sesleriyle dolup taşıyor.

Tatilin tadını çıkaran aileler ve minikler, Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, etkinlikleri memnuniyetle karşılıyor. Ankara'nın soğuk havasına rağmen, BAKAP'ın ücretsiz olarak sunduğu etkinliklere katılan aileler, çocuklarının keyifli bir şekilde vakit geçirmesinden duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Başkentliler, Mucizeler Sirki'ne tam not verirken, etkinliklerin çocuklar için unutulmaz anılar biriktirmelerine olanak sağladığını ifade ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.