Ankara Büyükşehir Belediyesi fırsat verdi; genç girişimci yatırım aldı

Çalışma Hayatı (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 21.02.2024 - 13:29, Güncelleme: 21.02.2024 - 13:29
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi fırsat verdi; genç girişimci yatırım aldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, teknolojik ilerlemeleri yakından takip ederken bilişim sektörüne ve genç girişimcilere yönelik desteklerini sürdürüyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), atıl bir alandan genç girişimcilerin fikirlerini hayata geçirebilecekleri bir yaşam alanı olan "Ankara Teknoloji Köprüsü Kuluçka Merkezi"ni hayata geçirdi. Bu merkez, bugüne kadar bilim ve teknoloji alanında birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı ve başarılara imza attı. Merkez bünyesinde faaliyet gösteren ve genç girişimcilere destek olmak amacıyla hizmete açılan Livemedy adlı firma, İhlas GSYO'dan 750 bin dolarlık yatırım aldı. Bu yatırım, firma için önemli bir adım... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu gelişmeyi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak Livemedy firmasını tebrik etti. Yavaş, paylaşımında Ankara'nın bilim ve teknolojinin de başkenti olduğunu vurgulayarak, genç girişimcilere verilen desteğin önemine değindi. Livemedy'in kurucusu ve CEO'su Taylan Gürler Önerci ise Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin girişimcilere verdiği destekler için Başkan Yavaş'a teşekkür etti. Önerci, Teknoloji Köprüsü Kuluçka Merkezi'nin sunduğu imkanlardan ve desteğinden memnuniyetlerini dile getirerek, firma olarak aldıkları yatırımı sağlık sisteminde dijital dönüşümün öncü firmalarından biri olma yolunda kullanacaklarını belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, teknolojik ilerlemeleri yakından takip ederken bilişim sektörüne ve genç girişimcilere yönelik desteklerini sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), atıl bir alandan genç girişimcilerin fikirlerini hayata geçirebilecekleri bir yaşam alanı olan "Ankara Teknoloji Köprüsü Kuluçka Merkezi"ni hayata geçirdi. Bu merkez, bugüne kadar bilim ve teknoloji alanında birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı ve başarılara imza attı.

Merkez bünyesinde faaliyet gösteren ve genç girişimcilere destek olmak amacıyla hizmete açılan Livemedy adlı firma, İhlas GSYO'dan 750 bin dolarlık yatırım aldı. Bu yatırım, firma için önemli bir adım...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu gelişmeyi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak Livemedy firmasını tebrik etti. Yavaş, paylaşımında Ankara'nın bilim ve teknolojinin de başkenti olduğunu vurgulayarak, genç girişimcilere verilen desteğin önemine değindi.

Livemedy'in kurucusu ve CEO'su Taylan Gürler Önerci ise Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin girişimcilere verdiği destekler için Başkan Yavaş'a teşekkür etti. Önerci, Teknoloji Köprüsü Kuluçka Merkezi'nin sunduğu imkanlardan ve desteğinden memnuniyetlerini dile getirerek, firma olarak aldıkları yatırımı sağlık sisteminde dijital dönüşümün öncü firmalarından biri olma yolunda kullanacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.