Ankara Büyükşehir Belediyesi Elvanket E-Spor Merkezi Açıldı

Spor Sahnesi 17.10.2023 - 13:22, Güncelleme: 17.10.2023 - 13:22
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elvanket E-Spor Merkezi Açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk ve Beypazarı’ndan sonra Elvankent’e de bir e-spor merkezi kazandırdı. 90 metrekare alan üzerine kurulu merkezde; 10 bilgisayardan oluşan bir eğitim alanı, beşer bilgisayardan oluşan 2 bootcamp (antrenman odası) ve 2 playstationa sahip 1 playstation odası yer alıyor. E-spor merkezinden yararlanmak isteyen gençler, https://espor.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden randevu oluşturabilecek.
Ankara’yı teknolojinin başkenti yapma yolunda birçok projeye imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, açtığı teknoloji merkezleri ile tüm Türkiye’ye örnek olmayı sürdürürken e-spor tutkunlarına da destek olmaya devam ediyor.    YENİ E-SPOR MERKEZİ ELVANKETLİ GENÇLERİ BEKLİYOR Başkentli gençleri teknoloji merkezleri ile buluşturan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk ve Beypazarı’nın ardından yeni e-spor merkezini Elvanket’te hayata geçirdi. Elvanket Aile Yaşam Merkezi’nde hizmete açılan ve 90 metrekare alan üzerine kurulu merkezde; 10 bilgisayardan oluşan bir eğitim alanı, beşer bilgisayardan oluşan 2 bootcamp (antrenman odası) ve 2 playstation sahip 1 playstation odası yer alıyor. Elvankentli gençleri bekleyen merkezde, yüksek hızlı internet ile her türlü donanım ücretsiz olarak kullanabilecek.   İNTERNET ÜZERİNDEN RANDEVU ALINARAK BAŞVURU YAPILABİLECEK Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında, kendini e-spor alanında geliştirmek isteyen gençler için akademi takımları kurularak eğitimler verilecek. Merkezde düzenlenecek olan e-spor turnuvalarının yanı sıra, farklı turnuvalara katılmak isteyen oyunseverler, hem bireysel hem de takımları ile oyun bilgisayarlarını ve ekipmanlarından faydalanabilecek. Çubuk, Beypazarı ve Elvankent’te açılan e-spor merkezinden faydalanmak isteyenler,https://espor.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek.   “BURAYA GELEN HERKESİN KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUZ” Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Proje İhale ve İdari İşler Şube Müdürü Fatih Öztürk, “Ankara’da üçüncü e-spor merkezimizi Elvankent Aile Yaşam Merkezi’nde hizmete açıyoruz. Burada gençlerin doyasıya eğleneceği doyasıya rekabet edebileceği e-sporcu olma yolunda ilk adımlarını Büyükşehir Belediyemizle birlikte atıyorlar. Buraya gelen herkesin keyifli dakikalar geçirmelerini diliyoruz ve vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz” dedi. Elvankent’te açılan e-spor merkezine gelen gençler sevinçlerini şu sözlerle dile getirdi: -Görkem Kırık: “Buralar çok güzel olmuş gençlerimize e-spor kültürünü yaymak için yeni projeler yapmışlar. Çok beğendim. Ben de bu projeye dâhil olacağım ve sürekli geleceğim.” -Ahmet Emre Bilgin: “Burada çok güzel bir hava var, her şey düşünülmüş ve sürekli gelmeyi düşünüyorum.” -Deniz Karakaya: “Mansur Başkan’ımızın Elvankent’e kazandırdığı e-spor merkezini ziyaret etmek için geldim. Burada her şey düşünülmüş. Arkadaşlarımla çok keyifli zaman geçiriyorum.”  
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk ve Beypazarı’ndan sonra Elvankent’e de bir e-spor merkezi kazandırdı. 90 metrekare alan üzerine kurulu merkezde; 10 bilgisayardan oluşan bir eğitim alanı, beşer bilgisayardan oluşan 2 bootcamp (antrenman odası) ve 2 playstationa sahip 1 playstation odası yer alıyor. E-spor merkezinden yararlanmak isteyen gençler, https://espor.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden randevu oluşturabilecek.

Ankara’yı teknolojinin başkenti yapma yolunda birçok projeye imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, açtığı teknoloji merkezleri ile tüm Türkiye’ye örnek olmayı sürdürürken e-spor tutkunlarına da destek olmaya devam ediyor. 

 

YENİ E-SPOR MERKEZİ ELVANKETLİ GENÇLERİ BEKLİYOR

Başkentli gençleri teknoloji merkezleri ile buluşturan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk ve Beypazarı’nın ardından yeni e-spor merkezini Elvanket’te hayata geçirdi.

Elvanket Aile Yaşam Merkezi’nde hizmete açılan ve 90 metrekare alan üzerine kurulu merkezde; 10 bilgisayardan oluşan bir eğitim alanı, beşer bilgisayardan oluşan 2 bootcamp (antrenman odası) ve 2 playstation sahip 1 playstation odası yer alıyor.

Elvankentli gençleri bekleyen merkezde, yüksek hızlı internet ile her türlü donanım ücretsiz olarak kullanabilecek.

 

İNTERNET ÜZERİNDEN RANDEVU ALINARAK BAŞVURU YAPILABİLECEK

Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında, kendini e-spor alanında geliştirmek isteyen gençler için akademi takımları kurularak eğitimler verilecek. Merkezde düzenlenecek olan e-spor turnuvalarının yanı sıra, farklı turnuvalara katılmak isteyen oyunseverler, hem bireysel hem de takımları ile oyun bilgisayarlarını ve ekipmanlarından faydalanabilecek.

Çubuk, Beypazarı ve Elvankent’te açılan e-spor merkezinden faydalanmak isteyenler,https://espor.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

 

“BURAYA GELEN HERKESİN KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUZ”

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Proje İhale ve İdari İşler Şube Müdürü Fatih Öztürk, “Ankara’da üçüncü e-spor merkezimizi Elvankent Aile Yaşam Merkezi’nde hizmete açıyoruz. Burada gençlerin doyasıya eğleneceği doyasıya rekabet edebileceği e-sporcu olma yolunda ilk adımlarını Büyükşehir Belediyemizle birlikte atıyorlar. Buraya gelen herkesin keyifli dakikalar geçirmelerini diliyoruz ve vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz” dedi.

Elvankent’te açılan e-spor merkezine gelen gençler sevinçlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Görkem Kırık: “Buralar çok güzel olmuş gençlerimize e-spor kültürünü yaymak için yeni projeler yapmışlar. Çok beğendim. Ben de bu projeye dâhil olacağım ve sürekli geleceğim.

-Ahmet Emre Bilgin: “Burada çok güzel bir hava var, her şey düşünülmüş ve sürekli gelmeyi düşünüyorum.

-Deniz Karakaya: “Mansur Başkan’ımızın Elvankent’e kazandırdığı e-spor merkezini ziyaret etmek için geldim. Burada her şey düşünülmüş. Arkadaşlarımla çok keyifli zaman geçiriyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.