Ankara Büyükşehir Belediyesi BeLPa Cafe ve Restaurant Gazi Park’ta

Ankara 08.11.2023 - 15:29, Güncelleme: 08.11.2023 - 15:29
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi BeLPa Cafe ve Restaurant Gazi Park’ta

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazi Park’ta hizmet veren BelPa Cafe ve Restaurant ile Başkentlileri ağırlamaya devam ediyor. 600 metrekare alana ve 400 kişilik kapasiteye sahip olan cafe; 18 personeliyle hijyenik, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet imkânı sunuyor. Kahvaltı çeşitlerinden ara yemeklere, sıcak-soğuk içeceklerden tatlı çeşitlerine kadar pek çok seçeneği bir arada bulunuyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, doğa ile iç içe huzur dolu mekânları ile Başkentlilerin yaşam kalitesini artırmaya ve ekonomik imkânlar sunmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan BeLPa Cafe ve Restaurant, Gazi Park’ta doğanın içinde rahatlatıcı bir mola vermek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor, hem dinlenmek hem de lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak isteyen Başkentlilerin durağı olmayı sürdürüyor.   HİJYENİK, KALİTELİ VE UYGUN FİYATLI HİZMET Gazi Park içerisinde 600 metrekare alana ve 400 kişilik kapasiteye sahip olan cafe; 18 personel ile birlikte Başkentlilere hijyenik, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet veriyor. Kahvaltı çeşitlerinden ızgara çeşitlerine, sıcak-soğuk içeceklerden tatlı çeşitlerine, gözlemelerden ara yemek ve dürümlere kadar pek çok seçenek bir arada sunuluyor.   ÇEŞİTLİ ORGANİZASYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR Gazi Park içerisinde yer alan ve birçok kompleksi içinde barındıran BELPA; doğum günü, düğün, nişan, sünnet ve toplu organizasyonlarda vatandaşlara eğlenme imkânı da sağlıyor. BelPa Cafe’de aileleriyle birlikte zaman geçiren Başkentliler, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: -Yalçın Pekal: “Sabah 30 Ağustos Parkı’na gittik orada belediyenin hizmetini gördük, o nedenle öğleden sonra da Gazi Park'a geldik. Oradaki hizmeti görünce buranında aynı olacağını düşündük ve burayı tercih ettik. Büyükşehir Belediyesinin böyle güzel hizmet sunması çok güzel. Arabamızı park ettik rahatça, burada yemek yiyoruz güzel zaman geçiriyoruz.” -Nurevşan Çapar: “Ankara yeşil açısından bir nimet. Özellikle aile ve bebekli ailelerin gideceği yerler sınırlı burası o anlamda elverişli. Geçen seneden sonra ilk kez geldik ve daha güzelleştiğini ve yeşillendiğini gördük. Kahvesini içtik gayet güzel.” -Mediha Bezgin: “Öncelikle başkanımız Mansur Yavaş'a çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten Ankara'nın böyle bir yere ihtiyacı vardı. Her türlü imkân sanki sergilemiş gibi burada. Yürüyüş yapmak isteyen, çocuklarıyla rahat hareket etmek isteyen insanlar için uygun. Daha uygun fiyata ve kaliteli bir şeyler yiyebilmek için çok güzel bir yer. 2 senedir zaman zaman geliyoruz, burada bir nefes alıyoruz. Ürünler çok güzel ve kaliteli beğeniyoruz, her türlü yemeğinden tattık.” -Melike Bezgin: “Parkı çok beğendiğimizi söylemek istiyorum öncelikle. Atatürk Orman Çiftliği’nin amacına uygun değerlendirilmesi bizleri çok memnun ediyor. Aynı zamanda bu BELPA işletmesi de halka çok güzel bir imkân sağlıyor. Temiz, düzgün bir işletmeden uygun fiyatla faydalanabilmek hepimiz için çok güzel bir fırsat. Ankara'da böyle gezip eğlenebilecek yerler çok kısıtlı olduğu için de çok güzel bir imkân olarak düşünüyorum.” -Musafa Aydoğmuş: “BelPaCafe’nin böyle bir yerde olması çok güzel düşünülmüş. Kompleks olmuş, aynı anda hem restoran hem cafe… İçeceklerin ve tatlılar bir arada olması çok güzel. Tam halka hitap ediyor. Yiyeceklerin lezzeti ve porsiyonu güzel düşünülmüş. Hizmeti de normal bir restaurantın üzerinde.”  
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazi Park’ta hizmet veren BelPa Cafe ve Restaurant ile Başkentlileri ağırlamaya devam ediyor. 600 metrekare alana ve 400 kişilik kapasiteye sahip olan cafe; 18 personeliyle hijyenik, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet imkânı sunuyor. Kahvaltı çeşitlerinden ara yemeklere, sıcak-soğuk içeceklerden tatlı çeşitlerine kadar pek çok seçeneği bir arada bulunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, doğa ile iç içe huzur dolu mekânları ile Başkentlilerin yaşam kalitesini artırmaya ve ekonomik imkânlar sunmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan BeLPa Cafe ve Restaurant, Gazi Park’ta doğanın içinde rahatlatıcı bir mola vermek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor, hem dinlenmek hem de lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak isteyen Başkentlilerin durağı olmayı sürdürüyor.

 

HİJYENİK, KALİTELİ VE UYGUN FİYATLI HİZMET

Gazi Park içerisinde 600 metrekare alana ve 400 kişilik kapasiteye sahip olan cafe; 18 personel ile birlikte Başkentlilere hijyenik, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet veriyor. Kahvaltı çeşitlerinden ızgara çeşitlerine, sıcak-soğuk içeceklerden tatlı çeşitlerine, gözlemelerden ara yemek ve dürümlere kadar pek çok seçenek bir arada sunuluyor.

 

ÇEŞİTLİ ORGANİZASYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Gazi Park içerisinde yer alan ve birçok kompleksi içinde barındıran BELPA; doğum günü, düğün, nişan, sünnet ve toplu organizasyonlarda vatandaşlara eğlenme imkânı da sağlıyor.

BelPa Cafe’de aileleriyle birlikte zaman geçiren Başkentliler, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Yalçın Pekal: “Sabah 30 Ağustos Parkı’na gittik orada belediyenin hizmetini gördük, o nedenle öğleden sonra da Gazi Park'a geldik. Oradaki hizmeti görünce buranında aynı olacağını düşündük ve burayı tercih ettik. Büyükşehir Belediyesinin böyle güzel hizmet sunması çok güzel. Arabamızı park ettik rahatça, burada yemek yiyoruz güzel zaman geçiriyoruz.”

-Nurevşan Çapar: “Ankara yeşil açısından bir nimet. Özellikle aile ve bebekli ailelerin gideceği yerler sınırlı burası o anlamda elverişli. Geçen seneden sonra ilk kez geldik ve daha güzelleştiğini ve yeşillendiğini gördük. Kahvesini içtik gayet güzel.”

-Mediha Bezgin: “Öncelikle başkanımız Mansur Yavaş'a çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten Ankara'nın böyle bir yere ihtiyacı vardı. Her türlü imkân sanki sergilemiş gibi burada. Yürüyüş yapmak isteyen, çocuklarıyla rahat hareket etmek isteyen insanlar için uygun. Daha uygun fiyata ve kaliteli bir şeyler yiyebilmek için çok güzel bir yer. 2 senedir zaman zaman geliyoruz, burada bir nefes alıyoruz. Ürünler çok güzel ve kaliteli beğeniyoruz, her türlü yemeğinden tattık.”

-Melike Bezgin: “Parkı çok beğendiğimizi söylemek istiyorum öncelikle. Atatürk Orman Çiftliği’nin amacına uygun değerlendirilmesi bizleri çok memnun ediyor. Aynı zamanda bu BELPA işletmesi de halka çok güzel bir imkân sağlıyor. Temiz, düzgün bir işletmeden uygun fiyatla faydalanabilmek hepimiz için çok güzel bir fırsat. Ankara'da böyle gezip eğlenebilecek yerler çok kısıtlı olduğu için de çok güzel bir imkân olarak düşünüyorum.”

-Musafa Aydoğmuş: “BelPaCafe’nin böyle bir yerde olması çok güzel düşünülmüş. Kompleks olmuş, aynı anda hem restoran hem cafe… İçeceklerin ve tatlılar bir arada olması çok güzel. Tam halka hitap ediyor. Yiyeceklerin lezzeti ve porsiyonu güzel düşünülmüş. Hizmeti de normal bir restaurantın üzerinde.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.