Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Marketler'de ucuz et satıyor

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 10.03.2024 - 19:27, Güncelleme: 10.03.2024 - 19:27
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Marketler'de ucuz et satıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Halk Ekmek Fabrikası, Başkent Marketlerinde Ramazan ayı boyunca uygun fiyatlı et ve kıyma satışı yapacak...
Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Başkentlilere destek olmaya devam ediyor ve zorlu ekonomik koşullarda yanlarında olduğunu gösteriyor. Başkent Marketlerinin kasap reyonlarında, Ankara'daki üretici kooperatiflerinden temin edilen yüzde yüz yerli besi hayvanlarından elde edilen et ve kıyma ürünleri uygun fiyatlarla satılacak. Bu ürünler, Ramazan ayı boyunca Başkent Market Şubelerinde bulunabilecek. Satışlar, kesiminden satışına kadar Halk Ekmek Fabrikası'nda görevli veterinerlerin denetimi altında gerçekleşecek. Bu özel satış uygulaması, GİMAT, Batıkent, Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ, Kızılay, Mamak/Şafaktepe ve Etimesgut Başkent Market Şubelerinde 10.00-17.00 saatleri arasında geçerli olacak. Satışlarda Başkent Kart ve kredi kartı geçerli olacak. Ürün kilogram fiyatları ise şu şekilde belirlendi: Kıyma: 369 TL, Kuşbaşı: 379 TL, Dana Sucuk: 309 TL.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Halk Ekmek Fabrikası, Başkent Marketlerinde Ramazan ayı boyunca uygun fiyatlı et ve kıyma satışı yapacak...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Başkentlilere destek olmaya devam ediyor ve zorlu ekonomik koşullarda yanlarında olduğunu gösteriyor.

Başkent Marketlerinin kasap reyonlarında, Ankara'daki üretici kooperatiflerinden temin edilen yüzde yüz yerli besi hayvanlarından elde edilen et ve kıyma ürünleri uygun fiyatlarla satılacak. Bu ürünler, Ramazan ayı boyunca Başkent Market Şubelerinde bulunabilecek.

Satışlar, kesiminden satışına kadar Halk Ekmek Fabrikası'nda görevli veterinerlerin denetimi altında gerçekleşecek.

Bu özel satış uygulaması, GİMAT, Batıkent, Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ, Kızılay, Mamak/Şafaktepe ve Etimesgut Başkent Market Şubelerinde 10.00-17.00 saatleri arasında geçerli olacak.

Satışlarda Başkent Kart ve kredi kartı geçerli olacak. Ürün kilogram fiyatları ise şu şekilde belirlendi: Kıyma: 369 TL, Kuşbaşı: 379 TL, Dana Sucuk: 309 TL.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.