Ankara Berberler Odası üyelerine iş yeri sigortası

Yerel 29.11.2023 - 12:20, Güncelleme: 29.11.2023 - 12:20
 

Ankara Berberler Odası üyelerine iş yeri sigortası

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, oda üyesi berber esnafın uygun şartlarda anlaşma yaptıkları sigorta firmasından işyeri sigortası yaptırarak, olası risklere karşı iş yerlerini koruyabileceklerini söyledi.
Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, üye berber esnafın, anlaşmalı sigorta firmasından ticari işletmelerinde yaşanabilecek her türlü kazaya ve doğal afete karşı koruyan sigorta yaptırabileceklerini söyledi. Sigorta firmasının temsilcisiyle Oda genel merkezinde bir araya gelerek, uygun fiyat ve kapsamlı bir hizmeti kapsayan iş yeri sigortası protokolü yaptıklarını belirten Oda Başkanı Kara, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Ankara Berberler Odası ile Sökmen Sigorta (Ana Sigorta) işbirliği ile yapılan protokol gereği, iş yerlerini güvence altına almak isteyen üyelerimiz, belirlenen teminat gruplarından faydalanabilecekler. İş yeri sigortası kapsamına; yangın, sel, cam kırılması, tesisat arızası, elektronik cihaz kırılması ve hırsızlık gibi teminat grupları giriyor. Yapılan anlaşma doğrultusunda erkek berberi iş yeri sigorta ücreti bir yıllık 680 TL olup, kredi kartına 9 taksit imkanı sağlanmıştır. İş yerlerimizde olası risklerin gerçekleşmesi durumunda büyük maddi  zararlara uğrayabiliriz. İş yeri sigortasının önemi bu noktada ortaya çıkıyor. Oda olarak üyelerimizin iş yerlerini sigorta ettirmelerini tavsiye ediyoruz. Yapılan protokol gereği iş yeri  sigortasından yararlanmak isteyen üyelerimiz anlaşmalı sigorta firmamıza ait  iletişim numaralarını;  0 537 317 06 68 - 0 539 103 35 11 arayarak irtibat sağlayabilirler. Protokol kapsamında tanımlanan ve üyelerimiz adına oldukça fayda sağlayacağına inandığımız iş birliği için sigorta firmamıza teşekkür ediyorum. Allah kaza bela göstermesin inşallah."
Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, oda üyesi berber esnafın uygun şartlarda anlaşma yaptıkları sigorta firmasından işyeri sigortası yaptırarak, olası risklere karşı iş yerlerini koruyabileceklerini söyledi.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, üye berber esnafın, anlaşmalı sigorta firmasından ticari işletmelerinde yaşanabilecek her türlü kazaya ve doğal afete karşı koruyan sigorta yaptırabileceklerini söyledi.

Sigorta firmasının temsilcisiyle Oda genel merkezinde bir araya gelerek, uygun fiyat ve kapsamlı bir hizmeti kapsayan iş yeri sigortası protokolü yaptıklarını belirten Oda Başkanı Kara, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Ankara Berberler Odası ile Sökmen Sigorta (Ana Sigorta) işbirliği ile yapılan protokol gereği, iş yerlerini güvence altına almak isteyen üyelerimiz, belirlenen teminat gruplarından faydalanabilecekler. İş yeri sigortası kapsamına; yangın, sel, cam kırılması, tesisat arızası, elektronik cihaz kırılması ve hırsızlık gibi teminat grupları giriyor. Yapılan anlaşma doğrultusunda erkek berberi iş yeri sigorta ücreti bir yıllık 680 TL olup, kredi kartına 9 taksit imkanı sağlanmıştır. İş yerlerimizde olası risklerin gerçekleşmesi durumunda büyük maddi  zararlara uğrayabiliriz. İş yeri sigortasının önemi bu noktada ortaya çıkıyor. Oda olarak üyelerimizin iş yerlerini sigorta ettirmelerini tavsiye ediyoruz. Yapılan protokol gereği iş yeri  sigortasından yararlanmak isteyen üyelerimiz anlaşmalı sigorta firmamıza ait  iletişim numaralarını;  0 537 317 06 68 - 0 539 103 35 11 arayarak irtibat sağlayabilirler. Protokol kapsamında tanımlanan ve üyelerimiz adına oldukça fayda sağlayacağına inandığımız iş birliği için sigorta firmamıza teşekkür ediyorum. Allah kaza bela göstermesin inşallah."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.