Ankara Başkent Marketler'deki ucuz et satışı ilgi görmeye devam ediyor

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 13.03.2024 - 19:00, Güncelleme: 13.03.2024 - 19:00
 

Ankara Başkent Marketler'deki ucuz et satışı ilgi görmeye devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca devam eden uygun fiyatlı et satış uygulamasıyla Başkentlilere ekonomik destek sağlamaya devam ediyor.
Üçüncü gününde de büyük ilgi gören bu uygulamada, vatandaşlar yüzde yüz yerli besi hayvanlarından elde edilen sağlıklı, kaliteli ve hijyenik et ürünlerine kolayca erişebiliyorlar. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), zorlu ekonomik koşullarda halkın yanında olmaya devam ediyor. Başkent Marketlerinde gerçekleştirilen uygun fiyatlı et satışı uygulaması, Başkentlilerin sağlıklı ve kaliteli gıdaya erişimini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ürünler, Ankara'daki kesimhanelerde veteriner hekim kontrolünde kesildikten ve muayenelerden geçirildikten sonra vatandaşlara sunuluyor. İkinci gününde toplamda 3 ton 288 kilogram et satışı gerçekleştirilen bu uygulamanın üçüncü gününde de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve öğle saatlerinde stoklar tükendi. Başkent Marketlerinden et alışverişi yapan vatandaşlar, uygun fiyatlı et satışıyla ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. Hem ekonomik hem de güvenilir bir alternatif olarak değerlendirilen bu uygulama, insanların et ihtiyacını karşılamalarına yardımcı oluyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan uygun fiyatlı et satışı uygulaması, GİMAT Başkent Market, Batıkent Başkent Market, ASKİ Başkent Market & Kafe, ABB Başkent Market, Şafaktepe Başkent Market, Kızılay Başkent Market ve Etimesgut Başkent Marketlerinde 10.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca devam eden uygun fiyatlı et satış uygulamasıyla Başkentlilere ekonomik destek sağlamaya devam ediyor.

Üçüncü gününde de büyük ilgi gören bu uygulamada, vatandaşlar yüzde yüz yerli besi hayvanlarından elde edilen sağlıklı, kaliteli ve hijyenik et ürünlerine kolayca erişebiliyorlar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), zorlu ekonomik koşullarda halkın yanında olmaya devam ediyor. Başkent Marketlerinde gerçekleştirilen uygun fiyatlı et satışı uygulaması, Başkentlilerin sağlıklı ve kaliteli gıdaya erişimini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ürünler, Ankara'daki kesimhanelerde veteriner hekim kontrolünde kesildikten ve muayenelerden geçirildikten sonra vatandaşlara sunuluyor. İkinci gününde toplamda 3 ton 288 kilogram et satışı gerçekleştirilen bu uygulamanın üçüncü gününde de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve öğle saatlerinde stoklar tükendi.

Başkent Marketlerinden et alışverişi yapan vatandaşlar, uygun fiyatlı et satışıyla ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. Hem ekonomik hem de güvenilir bir alternatif olarak değerlendirilen bu uygulama, insanların et ihtiyacını karşılamalarına yardımcı oluyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan uygun fiyatlı et satışı uygulaması, GİMAT Başkent Market, Batıkent Başkent Market, ASKİ Başkent Market & Kafe, ABB Başkent Market, Şafaktepe Başkent Market, Kızılay Başkent Market ve Etimesgut Başkent Marketlerinde 10.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.