Ankara Balıkesirliler Derneği'ne Milletvekili Altıntaş'tan ziyaret

Yerel 01.05.2024 - 00:10, Güncelleme: 01.05.2024 - 00:12
 

Ankara Balıkesirliler Derneği'ne Milletvekili Altıntaş'tan ziyaret

DP Parti Sözcüsü ve GİK Üyesi İzmir Milletvekili Altıntaş'tan Ankara Balıkesirliler Derneği'ni ziyaret etti.
Demokrat Parti İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlandı. Demokrat Parti Sözcüsü ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Ankara Balıkesirliler Derneği'ni ziyaret etti. Altıntaş, Dernek Başkanı Başkan Servet Camgöz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etti. Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Demokrat Parti İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş'ı ağırladı. Aslen Balıkesirli olan Haydar Altıntaş, okul çıkışı derneğe uğrayan üniversite öğrencileriyle de sohbet etti, sorunlarını dinledi. Altıntaş, Ankara Balıkesirliler Derneği'ni ve Başkan Servet Camgöz'ü kutlayarak başarılı çalışmalarından çok memnun olduklarını belirtti. Dernek Başkanı Servet Camgöz de etkinliklerde her zaman yanlarında olduğu için Milletvekili Haydar Altıntaş'a teşekkür etti.
DP Parti Sözcüsü ve GİK Üyesi İzmir Milletvekili Altıntaş'tan Ankara Balıkesirliler Derneği'ni ziyaret etti.

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlandı.

Demokrat Parti Sözcüsü ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Ankara Balıkesirliler Derneği'ni ziyaret etti. Altıntaş, Dernek Başkanı Başkan Servet Camgöz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Demokrat Parti İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş'ı ağırladı.

Aslen Balıkesirli olan Haydar Altıntaş, okul çıkışı derneğe uğrayan üniversite öğrencileriyle de sohbet etti, sorunlarını dinledi. Altıntaş, Ankara Balıkesirliler Derneği'ni ve Başkan Servet Camgöz'ü kutlayarak başarılı çalışmalarından çok memnun olduklarını belirtti.

Dernek Başkanı Servet Camgöz de etkinliklerde her zaman yanlarında olduğu için Milletvekili Haydar Altıntaş'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.