Ankara Balıkesirliler Derneği kursiyeri mezun öğrenciler için pastalı kutlama

Yerel 26.05.2024 - 11:32, Güncelleme: 26.05.2024 - 11:32
 

Ankara Balıkesirliler Derneği kursiyeri mezun öğrenciler için pastalı kutlama

ANKHABER / Ankara Balıkesirliler Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mezuniyet Pastası bu yıl da kesildi.
Hemşehri derneklerini yakından takip eden biri olarak biliyorum; Ankara'da Balıkesirleri bir araya getiren, Balıkesir’i en iyi şekilde temsil eden, özellikle ailelerinden uzakta üniversitelerde öğrenim gören Balıkesirli öğrencilere hep destek çıkan Ankara Balıkesirliler Derneği, yine çok güzel bir etkinliğe imza attı. YALNIZ OLMADIKLARI HİSSETTİRİLDİ Yüksek öğrenim için Balıkesir merkezden ya da çeşitli ilçelerinden, köylerden Ankara'daki çeşitli üniversiteleri kazanarak Başkente gelen ve öğrenim gören öğrencilere kol kanat geren, destek çıkan, onlara ‘yalnız değilsiniz’ diyerek güven veren Ankara Balıkesirliler Derneği her yıl sonu yaptığı gibi mezun olacak üniversite öğrencilerinin sevincine mezuniyet pastası ile ortak oldu. DERNEK MERKEZİNDEKİ KUTLAMA Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz, şunları söyledi: “Sıhhiye’deki Dernek Genel Merkezimizde öğrencilerin geniş katılımları ile gerçekleşen özel kutlamada onlar için özel yaptırılan üzerinde dernek işareti olan dev pasta üzerindeki mumlar hep birlikte üflenerek söndürüldü.” Eğitim hayatını tamamlayan öğrenciler şimdi iş hayatına atılmanın heyecanı içinde. BAŞKAN, TÜM ÖĞRENCİLERİ KUTLADI… Ankara'daki çeşitli üniversitelerden mezun olacak son sınıf öğrencileri arasından nice değerli çalışkan, vatanına hizmet etmek isteyen, Bayrağına, Atasına ailesine, memleketine bağlı, saygılı gençlerin ülkeye güç katacağına inandığını belirten Dernek Başkanı Servet Camgöz tüm öğrencileri kutlayarak bundan sonraki yaşamlarında, iş yaşantılarında, aile yaşamlarında başarılar diledi. Siyasal Bilgiler Maliye'den, Çocuk Gelişimi Uzmanlığına, Hukuktan Tıbba, Mühendislikten Öğretmenliğe her alanda yeni ve çalışkan, azimli Balıkesirli genç beyinlerin ülke çalışma ortamına kazandırıldığını, güç katacağına inandığını söyledi. Dernek tarafından mezun olan öğrencilere Nutuk hediye edildi. Derneklerine teşekkür eden öğrenciler de yıllardır sıcak bir yuva olarak her zaman, okul çıkışı, her hafta sonu mutlaka geldiklerini, sıcak bir bardak çayın bile bazen çok önemi olduğunu belirterek böyle bir dernekleri olduğu için kendilerini şanslı saydıklarını vurguladılar, Dernek Başkanı Servet Camgöz ve yönetime teşekkürlerini ilettiler. Ankara Balıkesirliler Derneği ile çok anılarını olduklarını, hemşehri arkadaşlarıyla, köylüleriyle, uzak akrabalarıyla bu sayede tanıştıklarını belirterek işe girince ilk iş aktif üye olacaklarını, artık Derneğin gönüllü bir üyesi olarak görevi aynı sorumlulukla devam ettireceklerini belirttiler.
ANKHABER / Ankara Balıkesirliler Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mezuniyet Pastası bu yıl da kesildi.

Hemşehri derneklerini yakından takip eden biri olarak biliyorum; Ankara'da Balıkesirleri bir araya getiren, Balıkesir’i en iyi şekilde temsil eden, özellikle ailelerinden uzakta üniversitelerde öğrenim gören Balıkesirli öğrencilere hep destek çıkan Ankara Balıkesirliler Derneği, yine çok güzel bir etkinliğe imza attı.

YALNIZ OLMADIKLARI HİSSETTİRİLDİ

Yüksek öğrenim için Balıkesir merkezden ya da çeşitli ilçelerinden, köylerden Ankara'daki çeşitli üniversiteleri kazanarak Başkente gelen ve öğrenim gören öğrencilere kol kanat geren, destek çıkan, onlara ‘yalnız değilsiniz’

diyerek güven veren Ankara Balıkesirliler Derneği her yıl sonu yaptığı gibi mezun olacak üniversite öğrencilerinin sevincine mezuniyet pastası ile ortak oldu.

DERNEK MERKEZİNDEKİ KUTLAMA

Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz, şunları söyledi:

“Sıhhiye’deki Dernek Genel Merkezimizde öğrencilerin geniş katılımları ile gerçekleşen özel kutlamada onlar için özel yaptırılan üzerinde dernek işareti olan dev pasta üzerindeki mumlar hep birlikte üflenerek söndürüldü.”

Eğitim hayatını tamamlayan öğrenciler şimdi iş hayatına atılmanın heyecanı içinde.

BAŞKAN, TÜM ÖĞRENCİLERİ KUTLADI…

Ankara'daki çeşitli üniversitelerden mezun olacak son sınıf öğrencileri arasından nice değerli çalışkan, vatanına hizmet etmek isteyen, Bayrağına, Atasına ailesine, memleketine bağlı, saygılı gençlerin ülkeye güç katacağına inandığını belirten

Dernek Başkanı Servet Camgöz tüm öğrencileri kutlayarak bundan sonraki yaşamlarında, iş yaşantılarında, aile yaşamlarında başarılar diledi.

Siyasal Bilgiler Maliye'den, Çocuk Gelişimi Uzmanlığına, Hukuktan Tıbba, Mühendislikten Öğretmenliğe her alanda yeni ve çalışkan, azimli Balıkesirli genç beyinlerin ülke çalışma ortamına kazandırıldığını, güç katacağına inandığını söyledi. Dernek tarafından mezun olan öğrencilere Nutuk hediye edildi. Derneklerine teşekkür eden öğrenciler de yıllardır sıcak bir yuva olarak her zaman, okul çıkışı, her hafta sonu mutlaka geldiklerini, sıcak bir bardak çayın bile bazen çok önemi olduğunu belirterek böyle bir dernekleri olduğu için kendilerini şanslı saydıklarını vurguladılar, Dernek Başkanı Servet Camgöz ve yönetime teşekkürlerini ilettiler. Ankara Balıkesirliler Derneği ile çok anılarını olduklarını, hemşehri arkadaşlarıyla, köylüleriyle, uzak akrabalarıyla bu sayede tanıştıklarını belirterek işe girince ilk iş aktif üye olacaklarını, artık Derneğin gönüllü bir üyesi olarak görevi aynı sorumlulukla devam ettireceklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.