ANKAPARK bahar aylarında açılmaya hazırlanıyor

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 23.01.2024 - 16:41, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:41
 

ANKAPARK bahar aylarında açılmaya hazırlanıyor

ABB Başkanı Mansur Yavaş, ANKAPARK'ın mesire alanları, bisiklet yolları, kütüphaneler ve yeşil alanlarla donatılarak ücretsiz olarak bahar aylarında hizmete açılacağını ifade etti.
801 milyon dolara mal olan ve uzun bir hukuk mücadelesi sonrasında mahkeme kararıyla Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilen Ankapark, tekrar hizmete açılmak üzere çeşitli iyileştirme çalışmalarına tabi tutuluyor. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, havuzların yenilenmesi ve elektrik hatlarının döşenmesi gibi önemli altyapı düzenlemeleri gerçekleştiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Ankapark'taki güncel gelişmeleri vatandaşlarla paylaştı. Yapılan çalışmaların Ankaralıların anketle belirlediği doğrultuda şekilleneceğini vurgulayan Yavaş, parkın yürüyüş yolları, mesire alanları, bisiklet yolları, kütüphaneler ve yeşil alanlarla donatılarak ücretsiz olarak bahar aylarında hizmete açılacağını ifade etti. Altyapı çalışmalarının Şubat ayında tamamlanması hedeflenirken, çalınan kabloların yeniden döşenmesi ve havuzlardaki bakım, onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ayrıca, güvenlik sistemleri ile ilgili proje çalışmaları da sürdürülüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark'ı güvenli, konforlu ve modern bir rekreasyon alanı haline getirmek için çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, ANKAPARK'ın mesire alanları, bisiklet yolları, kütüphaneler ve yeşil alanlarla donatılarak ücretsiz olarak bahar aylarında hizmete açılacağını ifade etti.

801 milyon dolara mal olan ve uzun bir hukuk mücadelesi sonrasında mahkeme kararıyla Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilen Ankapark, tekrar hizmete açılmak üzere çeşitli iyileştirme çalışmalarına tabi tutuluyor. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, havuzların yenilenmesi ve elektrik hatlarının döşenmesi gibi önemli altyapı düzenlemeleri gerçekleştiriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Ankapark'taki güncel gelişmeleri vatandaşlarla paylaştı. Yapılan çalışmaların Ankaralıların anketle belirlediği doğrultuda şekilleneceğini vurgulayan Yavaş, parkın yürüyüş yolları, mesire alanları, bisiklet yolları, kütüphaneler ve yeşil alanlarla donatılarak ücretsiz olarak bahar aylarında hizmete açılacağını ifade etti.

Altyapı çalışmalarının Şubat ayında tamamlanması hedeflenirken, çalınan kabloların yeniden döşenmesi ve havuzlardaki bakım, onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ayrıca, güvenlik sistemleri ile ilgili proje çalışmaları da sürdürülüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark'ı güvenli, konforlu ve modern bir rekreasyon alanı haline getirmek için çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.