ANGİKAD, ATO ve ASO seçimlerinde etkindi

Ekonomi 26.11.2022 - 22:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 22:54
 

ANGİKAD, ATO ve ASO seçimlerinde etkindi

ANKHABER / Genel Başkanlığını Hande Öztürk’ün yaptığı Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD), Ankara ve Türkiye iş dünyasında üretim ve sivil toplum hareketinde etkin rol oynuyor.
İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) üyesi olan ANGİKAD, Ankara Ticaret Odası ve Ankara Sanayi Odası seçimlerinde de üzerine düşeni yaptı. HALİL İBRAHİM YILMAZ’I ZİYARET Sezon açılış toplantısını “Networking” başlığı altında yeni ve eski üyelerini buluşturarak yapan ANGİKAD heyeti, Başkan Hande Öztürk başkanlığındaki heyet ile ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası paylaşımda bulunan Halil İbrahim Yılmaz, “ATO ve ASO seçimlerinde organ üyeleri olarak seçilen Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD)'ı tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı. “GİRİŞİMCİLİK YOLU” PROJESİ… ANGİKAD; T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü mali desteğiyle, geleceğin girişimci iş kadınlarını desteklemek üzere hayata geçirdiği, “ANGİKAD Girişimcilik Yolu” projesini, düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu. Açılış toplantısına şu isimler katıldı: T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Vekili Fahrettin Kaya, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, T.C. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çit, T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Proje Destek Daire Başkanı Mehmet Fatih Günay, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Yıldız.
ANKHABER / Genel Başkanlığını Hande Öztürk’ün yaptığı Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD), Ankara ve Türkiye iş dünyasında üretim ve sivil toplum hareketinde etkin rol oynuyor.

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) üyesi olan ANGİKAD, Ankara Ticaret Odası ve Ankara Sanayi Odası seçimlerinde de üzerine düşeni yaptı.

HALİL İBRAHİM YILMAZ’I ZİYARET

Sezon açılış toplantısını “Networking” başlığı altında yeni ve eski üyelerini buluşturarak yapan ANGİKAD heyeti, Başkan Hande Öztürk başkanlığındaki heyet ile ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası paylaşımda bulunan Halil İbrahim Yılmaz, “ ATO ve ASO seçimlerinde organ üyeleri olarak seçilen Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD)'ı tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.

“GİRİŞİMCİLİK YOLU” PROJESİ…

ANGİKAD; T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü mali desteğiyle, geleceğin girişimci iş kadınlarını desteklemek üzere hayata geçirdiği, “ ANGİKAD Girişimcilik Yolu” projesini, düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.

Açılış toplantısına şu isimler katıldı:

T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Vekili Fahrettin Kaya, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, T.C. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çit, T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Proje Destek Daire Başkanı Mehmet Fatih Günay, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Yıldız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.