Anadolu Mozaik Sanatı Atölyesi Ailesi ve Taşların Coşkusu

Kültür-Sanat 05.06.2023 - 10:15, Güncelleme: 05.06.2023 - 11:16
 

Anadolu Mozaik Sanatı Atölyesi Ailesi ve Taşların Coşkusu

Sema KUMRULU / Anadolu Mozaik Sanatı Ailesi tarafından açılan ''Taşların Coşkusu'' karma mozaik sergisi, 1 Haziran 2023 tarihinde Ankara Kent Konseyi Sergi Salonu'nda sanatseverlerle buluştu.
    Açılışına Duayen Ressam Devrim Erbil'in de katıldığı sergi, Suna Gözüm ve 12 kursiyerinin mozaik eserlerinden oluşuyor.       Açılışın ardından konuşma yapan Sanatçı Suna Gözüm,  ''Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına Anadolu coğrafyasının doğal, kültürel ve tarihi değerlerini işlediğimiz bir sergi düzenledik. Anadolu'nun kadim sanatlarından biri olan mozaik sanatını gelecek kuşaklara aktarılarak yaşatmak amaçlı, Mozaik Sanatı Atölyesi olarak çalışmalarımızı bu sergiyle taçlandırdık. Bu bizim ilk sergimiz. Yeni çalışmalarımızla yeni sergiler açmaya devam edeceğiz. Biz, Mozaik Sanatı Atölyesi olarak büyük bir aileyiz Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza erişmesi dileklerimle değerli dostlarımı selamlıyorum'' ifadelerini kullandı.     Sergiye; Suna Gözüm, Aynur İçen, Deniz Özpolat, Derya Küçüközkan, Fatih Mehmet Koray, Gökçe Cerit, Gülten Aslantaş, Mehmet Kenan Çakmak, Nezahat Tokaç, Özge Büyüksemerci, Suzan Öztürk, Tülay Yetkin ve Zeliha Şükran Akdemir eserleriyle katıldı.    Ankara Kent Konseyi'nde açılan mozaik sergisi 10 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilir.     Uygarlıkları mozaik sanatı ile geçmişten günümüze taşıyan Suna Gözüm ve Mozaik Sanatı Atölyesi sanatçılarını kutluyorum.     Sanat iyileştirir.
Sema KUMRULU / Anadolu Mozaik Sanatı Ailesi tarafından açılan ''Taşların Coşkusu'' karma mozaik sergisi, 1 Haziran 2023 tarihinde Ankara Kent Konseyi Sergi Salonu'nda sanatseverlerle buluştu.

    Açılışına Duayen Ressam Devrim Erbil'in de katıldığı sergi, Suna Gözüm ve 12 kursiyerinin mozaik eserlerinden oluşuyor.

      Açılışın ardından konuşma yapan Sanatçı Suna Gözüm,  ''Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına Anadolu coğrafyasının doğal, kültürel ve tarihi değerlerini işlediğimiz bir sergi düzenledik. Anadolu'nun kadim sanatlarından biri olan mozaik sanatını gelecek kuşaklara aktarılarak yaşatmak amaçlı, Mozaik Sanatı Atölyesi olarak çalışmalarımızı bu sergiyle taçlandırdık. Bu bizim ilk sergimiz. Yeni çalışmalarımızla yeni sergiler açmaya devam edeceğiz. Biz, Mozaik Sanatı Atölyesi olarak büyük bir aileyiz Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza erişmesi dileklerimle değerli dostlarımı selamlıyorum'' ifadelerini kullandı.

    Sergiye; Suna Gözüm, Aynur İçen, Deniz Özpolat, Derya Küçüközkan, Fatih Mehmet Koray, Gökçe Cerit, Gülten Aslantaş, Mehmet Kenan Çakmak, Nezahat Tokaç, Özge Büyüksemerci, Suzan Öztürk, Tülay Yetkin ve Zeliha Şükran Akdemir eserleriyle katıldı.

   Ankara Kent Konseyi'nde açılan mozaik sergisi 10 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilir.

    Uygarlıkları mozaik sanatı ile geçmişten günümüze taşıyan Suna Gözüm ve Mozaik Sanatı Atölyesi sanatçılarını kutluyorum.

    Sanat iyileştirir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.