Ertuğrul Çetin: Pursaklar olarak kocaman bir aileyiz

Göreve geldiği günden bu yana Pursaklar'ı Ankara'nın cazibe merkezi haline getiren ve birçok alanda kültürden sanata, eğitimden spora, bilimden teknolojiye kadar çeşitli yatırımlara imza atan Başkan Ertuğrul Çetin'in, Ak Parti Pursaklar Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesiyle ilçe genelinde büyük bir coşku hakimdi.

Ak Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen coşkulu törende, Başkan Ertuğrul Çetin, Cumhur İttifakı MHP Pursaklar İlçe Başkanı Veysel Yıldırım ve Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan tarafından karşılanan vatandaşlarla bir araya geldi.

ERTUĞRUL ÇETİN: DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 5 yıl boyunca ilçeyi vatandaşlarla birlikte yönetmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "5 yıllık görev süremizde birçok hayal projeyi gerçekleştirdik. Gecemizi gündüzümüze katarak mahalle mahalle, sokak sokak gezerek, hemşehrilerimizle bir araya gelip taleplerini yerine getirdik. Daha yapacak çok işimiz var. Bütün hemşehrilerimizin oyuna talibim. Ak Parti İlçe Teşkilatımızın düzenlediği bu coşkulu programa katılan ve bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm hemşehrilerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Biz Pursaklar olarak kocaman bir aileyiz" dedi.