Altınok: Tarım ve hayvancılık desteklenecek

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 04.03.2024 - 19:56, Güncelleme: 04.03.2024 - 19:56
 

Altınok: Tarım ve hayvancılık desteklenecek

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Nallıhan'ı ziyaret etti.
Ziyarete, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Cumhur İttifakı Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş, AK Parti Ankara Milletvekilleri Asuman Erdoğan, Ahmet Fethan Baykoç, Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, 27. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Fatih Ünal ve MHP Nallıhan İlçe Başkanı Ferhat Efe katıldı. Nallıhanlılar’ın büyükşehirden beklediği, istediği desteği görmediğini anlatan Altınok, Ankara’yı tarımın başkenti yapmak için hazırladığı projelerini anlattı. Altınok, “Tarımı ve hayvancılığı her zaman destekleyeceğiz. Büyükbaş ve küçükbaş hayvan hibe edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak yüzlerce ziraat mühendisi, veteriner işe alacağız. Nallıhan’ın köylerinde hizmet verecekler. Böylelikle tarım ilçe müdürlüklerimizin de işleri kolaylaşacak. 2 yılda köylerimiz hem üretecek hem de satış yapacak” dedi. 100 BİN LİRALIK HİBE Gençler ve kadınlar için projelerini anlatan Altınok, iş kurmak isteyen gençlere ve kadınlara büyükşehir belediyesinin hibe destekleri verileceğini müjdeledi. “Nallıhan’a bilim ve teknoloji merkezi yapacağız. İş kurmak isteyen kadın ve gençlerimize 100 bin lira hibe desteği vereceğiz. Burada kooperatifimiz ne üretiyorsa onu satın alıp Ankara’da satacağız" diye konuştu.
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Nallıhan'ı ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Cumhur İttifakı Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş, AK Parti Ankara Milletvekilleri Asuman Erdoğan, Ahmet Fethan Baykoç, Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, 27. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Fatih Ünal ve MHP Nallıhan İlçe Başkanı Ferhat Efe katıldı.

Nallıhanlılar’ın büyükşehirden beklediği, istediği desteği görmediğini anlatan Altınok, Ankara’yı tarımın başkenti yapmak için hazırladığı projelerini anlattı. Altınok, “Tarımı ve hayvancılığı her zaman destekleyeceğiz. Büyükbaş ve küçükbaş hayvan hibe edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak yüzlerce ziraat mühendisi, veteriner işe alacağız. Nallıhan’ın köylerinde hizmet verecekler. Böylelikle tarım ilçe müdürlüklerimizin de işleri kolaylaşacak. 2 yılda köylerimiz hem üretecek hem de satış yapacak” dedi.

100 BİN LİRALIK HİBE

Gençler ve kadınlar için projelerini anlatan Altınok, iş kurmak isteyen gençlere ve kadınlara büyükşehir belediyesinin hibe destekleri verileceğini müjdeledi. “Nallıhan’a bilim ve teknoloji merkezi yapacağız. İş kurmak isteyen kadın ve gençlerimize 100 bin lira hibe desteği vereceğiz. Burada kooperatifimiz ne üretiyorsa onu satın alıp Ankara’da satacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.