Altındağlı Öğrencilere Sınav Desteği

Yerel 02.12.2023 - 11:44, Güncelleme: 02.12.2023 - 11:44
 

Altındağlı Öğrencilere Sınav Desteği

Altındağ Belediyesi tarafından, Altındağ’da bu yıl sınava girecek olan 8’inci sınıf öğrencilerine LGS hazırlık kitabı dağıtımına başlandı.
Altındağ Belediyesi’nden sınava girecek öğrencilere büyük destek… Sınav maratonunda ter döken öğrenciler, kendilerini unutmayan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’ya ve Altındağ Belediyesi’ne teşekkür etti. Bu yıl da, geçmiş yıllarda olduğu gibi sınava girecek olan Altındağlı öğrencilere destek olmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyleyen Başkan Asım Balcı “Altındağlı gençlerimizin sınav stresine bir nebze olsun ilaç olabildiysek ne mutlu bize…” dedi. “BİZ DAİMA YANLARINDAYIZ…” Başkan Asım Balcı “Her öğrencimiz aynı imkanlara sahip değil… Öğrencilerimizin kaynaklara rahat ulaşamaması ya da imkanlarının el vermemesi, hayallerin e kavuşmasına, başarıya ulaşmasına engel olmasın istiyoruz. Ek ders alamayan, kaynak kitap bulamayan öğrencimizin kalmaması için çalışıyoruz. Dağıttığımız bu kitap, aynı zamanda geçmiş dönem konularının da tekrarı niteliğinde olacak. Öğrencilerimiz yeter ki derslerine çalışsın, hedeflerinden uzaklaşmasın. Biz daima yanlarındayız…” ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediyesi tarafından, Altındağ’da bu yıl sınava girecek olan 8’inci sınıf öğrencilerine LGS hazırlık kitabı dağıtımına başlandı.

Altındağ Belediyesi’nden sınava girecek öğrencilere büyük destek… Sınav maratonunda ter döken öğrenciler, kendilerini unutmayan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’ya ve Altındağ Belediyesi’ne teşekkür etti. Bu yıl da, geçmiş yıllarda olduğu gibi sınava girecek olan Altındağlı öğrencilere destek olmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyleyen Başkan Asım Balcı “Altındağlı gençlerimizin sınav stresine bir nebze olsun ilaç olabildiysek ne mutlu bize…” dedi.

“BİZ DAİMA YANLARINDAYIZ…”

Başkan Asım Balcı “Her öğrencimiz aynı imkanlara sahip değil… Öğrencilerimizin kaynaklara rahat ulaşamaması ya da imkanlarının el vermemesi, hayallerin e kavuşmasına, başarıya ulaşmasına engel olmasın istiyoruz. Ek ders alamayan, kaynak kitap bulamayan öğrencimizin kalmaması için çalışıyoruz. Dağıttığımız bu kitap, aynı zamanda geçmiş dönem konularının da tekrarı niteliğinde olacak. Öğrencilerimiz yeter ki derslerine çalışsın, hedeflerinden uzaklaşmasın. Biz daima yanlarındayız…” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.