ALTINDAĞLI ÖĞRENCİLERE 3 YENİ MÜJDE

Yerel 13.09.2022 - 13:29, Güncelleme: 13.09.2022 - 13:29
 

ALTINDAĞLI ÖĞRENCİLERE 3 YENİ MÜJDE

Altındağ Belediyesi’nden eğitime destek, öğrenciye müjde… Altındağ’da ikamet eden ihtiyaç sahibi öğrencilerin aylık EGO abonman kartı ve sınav başvuru ücreti gibi ödemeleri Altındağ Belediyesi tarafından karşılanacak. Ayrıca tüm 8. ve 12. sınıf öğrencilerine sınavlara hazırlık kitabı hediye edilecek.
Altındağ Belediyesi gençlerin daima yanında… Öğrencilere pek çok konuda destek olan Altındağ Belediyesi, şimdi de ihtiyaç sahibi öğrencileri zorlayan bazı ödemelerin yükünü öğrencilerin üzerinden alacak. Bu kapsamda; lise son sınıf öğrencilerinin EGO öğrenci abonman kartı aylık ücreti Altındağ Belediyesi tarafından karşılanacak. Ayrıca, LGS ve TYT’ye girecek tüm 8 ve 12’nci sınıf öğrencilerine sınava hazırlık kitabı verilecek. Altındağ’da ikamet eden ve üniversite sınavına girecek ihtiyaç sahibi lise son sınıf öğrencilerinin sınav başvuru ücretleri de yine Altındağ Belediyesi tarafından karşılanacak. “BİZ DAİMA YANLARINDAYIZ” Gençlerin belediyesi olarak her daim öğrencilerin ve eğitimin yanında olduklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağlı çocuklarımız çok başarılı… Her yıl sınavlarda oldukça güzel sonuçlar geliyor. Bizler de onların bu başarısında ufak da olsa pay sahibi olabilmek için çaba sarf ediyoruz. Bizim eğitim hep önceliğimiz oldu, bundan sonra da öyle olmaya devam edecek. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
Altındağ Belediyesi’nden eğitime destek, öğrenciye müjde… Altındağ’da ikamet eden ihtiyaç sahibi öğrencilerin aylık EGO abonman kartı ve sınav başvuru ücreti gibi ödemeleri Altındağ Belediyesi tarafından karşılanacak. Ayrıca tüm 8. ve 12. sınıf öğrencilerine sınavlara hazırlık kitabı hediye edilecek.

Altındağ Belediyesi gençlerin daima yanında… Öğrencilere pek çok konuda destek olan Altındağ Belediyesi, şimdi de ihtiyaç sahibi öğrencileri zorlayan bazı ödemelerin yükünü öğrencilerin üzerinden alacak. Bu kapsamda; lise son sınıf öğrencilerinin EGO öğrenci abonman kartı aylık ücreti Altındağ Belediyesi tarafından karşılanacak. Ayrıca, LGS ve TYT’ye girecek tüm 8 ve 12’nci sınıf öğrencilerine sınava hazırlık kitabı verilecek. Altındağ’da ikamet eden ve üniversite sınavına girecek ihtiyaç sahibi lise son sınıf öğrencilerinin sınav başvuru ücretleri de yine Altındağ Belediyesi tarafından karşılanacak.

“BİZ DAİMA YANLARINDAYIZ”

Gençlerin belediyesi olarak her daim öğrencilerin ve eğitimin yanında olduklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağlı çocuklarımız çok başarılı… Her yıl sınavlarda oldukça güzel sonuçlar geliyor. Bizler de onların bu başarısında ufak da olsa pay sahibi olabilmek için çaba sarf ediyoruz. Bizim eğitim hep önceliğimiz oldu, bundan sonra da öyle olmaya devam edecek. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.