Altındağlı Kadınlar Konya’da

Yerel 23.06.2023 - 14:21, Güncelleme: 23.06.2023 - 14:21
 

Altındağlı Kadınlar Konya’da

Altındağlılar Türkiye'yi geziyor. Hem yaşadıkları şehri, hem de Türkiye’yi keşfe çıkan Altındağlı kadınların Konya gezileri başladı.
Altındağlıların kültür gezileri devam ediyor. Her geçen gün yeni rotalar eklenen geziler, Altındağlı kadınların büyük beğenisini topluyor. Altındağlı kadınlar, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri kapsamında Konya’da maneviyat dolu bir geziye çıktı. Altındağlı kadınlar, Japon Parkı’nda yapılan kahvaltının ardından gün içerisinde; Mevlana Müzesi, Şems Tebrizi Türbesi, Alaaddin Camii, Sultanlar Türbesi, Sultanlar Namazgâhı, II. Kılıçaslan Köşkü, İnce Minareli Medrese, Karatay Medresesi, Mevlana Caddesi,  Alaaddin Bulvarı ve Sille’yi geziyor. GEZİLER DEVAM EDECEK Altındağlı kadınlar için kültürel ve turistik gezilerin devam edeceğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağlı kadınlarımızı maneviyat dolu bir geziye çıkardık. Gez dünyayı, gör Konya’yı demişler… Biz de Altındağ’da herkesin Konya’yı yakından görmesi ve gezmesi için, Altındağlı kadınlarımızı kafileler halinde Konya’ya götürüyoruz. Herkes çok memnun… Şimdi yeni şehirler keşfetme zamanı... İlerleyen günlerde başka şehirler de rotamıza eklenecek. Gezilerimiz tüm hızıyla devam edecek.” dedi.
Altındağlılar Türkiye'yi geziyor. Hem yaşadıkları şehri, hem de Türkiye’yi keşfe çıkan Altındağlı kadınların Konya gezileri başladı.

Altındağlıların kültür gezileri devam ediyor. Her geçen gün yeni rotalar eklenen geziler, Altındağlı kadınların büyük beğenisini topluyor. Altındağlı kadınlar, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri kapsamında Konya’da maneviyat dolu bir geziye çıktı. Altındağlı kadınlar, Japon Parkı’nda yapılan kahvaltının ardından gün içerisinde; Mevlana Müzesi, Şems Tebrizi Türbesi, Alaaddin Camii, Sultanlar Türbesi, Sultanlar Namazgâhı, II. Kılıçaslan Köşkü, İnce Minareli Medrese, Karatay Medresesi, Mevlana Caddesi,  Alaaddin Bulvarı ve Sille’yi geziyor.

GEZİLER DEVAM EDECEK

Altındağlı kadınlar için kültürel ve turistik gezilerin devam edeceğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağlı kadınlarımızı maneviyat dolu bir geziye çıkardık. Gez dünyayı, gör Konya’yı demişler… Biz de Altındağ’da herkesin Konya’yı yakından görmesi ve gezmesi için, Altındağlı kadınlarımızı kafileler halinde Konya’ya götürüyoruz. Herkes çok memnun… Şimdi yeni şehirler keşfetme zamanı... İlerleyen günlerde başka şehirler de rotamıza eklenecek. Gezilerimiz tüm hızıyla devam edecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.