Altındağ'ın yeni semt pazarı

Ankara 25.03.2023 - 21:18, Güncelleme: 25.03.2023 - 21:18
 

Altındağ'ın yeni semt pazarı

Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni bir semt pazarı kazandırdı. Beşikkaya Mahallesi sakinlerinin beklediği semt pazarı hizmete açıldı...
Altındağ’a bir semt pazarı daha… Beşikkaya Mahallesi sakinlerinin önemli bir ihtiyacı giderildi. Tam donanımlı ve modern kapalı semt pazarı, hizmete başladı. Beşikkaya Mahallesi 1978. Cadde'de, Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi yanında bulunan semt pazarı, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Semt pazarlarının mahalle sakinleri için önemli bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, yeni pazarın herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. “MAHALLE SAKİNLERİNE VE ESNAFLARIMIZA HAYIRLI OLSUN” Altındağ’ın her geçen gün büyüyen ve nüfusu artan bir ilçe olduğunu belirten Başkan Balcı “Kapalı semt pazarları mahalle sakinlerinin önemli bir ihtiyacı… Beşikkaya Mahallemizde, çok merkezi bir alanda, Aile Sağlığı Merkezi’nin hemen yanında yapımını tamamladığımız semt pazarı, herkesin rahatlıkla faydalanacağı ve kolaylıkla ulaşabileceği bir noktada… Huzurlu, rahat ve konforlu alışverişin adresi olan yeni semt pazarımız Perşembe günleri hizmet verecek. Tüm mahalle sakinlerimize ve pazar esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı satışlar diliyorum” dedi.
Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni bir semt pazarı kazandırdı. Beşikkaya Mahallesi sakinlerinin beklediği semt pazarı hizmete açıldı...

Altındağ’a bir semt pazarı daha… Beşikkaya Mahallesi sakinlerinin önemli bir ihtiyacı giderildi. Tam donanımlı ve modern kapalı semt pazarı, hizmete başladı. Beşikkaya Mahallesi 1978. Cadde'de, Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi yanında bulunan semt pazarı, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Semt pazarlarının mahalle sakinleri için önemli bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, yeni pazarın herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

“MAHALLE SAKİNLERİNE VE ESNAFLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Altındağ’ın her geçen gün büyüyen ve nüfusu artan bir ilçe olduğunu belirten Başkan Balcı “Kapalı semt pazarları mahalle sakinlerinin önemli bir ihtiyacı… Beşikkaya Mahallemizde, çok merkezi bir alanda, Aile Sağlığı Merkezi’nin hemen yanında yapımını tamamladığımız semt pazarı, herkesin rahatlıkla faydalanacağı ve kolaylıkla ulaşabileceği bir noktada… Huzurlu, rahat ve konforlu alışverişin adresi olan yeni semt pazarımız Perşembe günleri hizmet verecek. Tüm mahalle sakinlerimize ve pazar esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı satışlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.