Altındağ’ın Meyve Ormanı Ürün Verdi

Yerel 28.07.2023 - 11:33, Güncelleme: 28.07.2023 - 11:33
 

Altındağ’ın Meyve Ormanı Ürün Verdi

Altındağ Belediyesi tarafından 2019 yılında ilçeye kazandırılan Gicik Meyve Ormanı, bu yıl da meyvelerini verdi. Ağaçlardan toplanan kilolarca meyve, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak.
Altındağ’ın meyve ormanı bereket saçıyor. 2019 yılında, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın talimatlarıyla oluşturulan meyve ormanı bu yıl da meyvelerini verdi. Yüzlerce ağaçtan toplanan kilolarca; erik, kayısı, elma ve armut bu yıl ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek. Toplanan meyveler, Altındağ’daki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. “AĞAÇLARIMIZ SEVGİYLE BÜYÜDÜ” Meyve ormanının bugün geldiği durumun çok memnuniyet verici olduğunu söyleyen Başkan Balcı “Birkaç yıl önce meyve fidanlarını dikerken, bu fidanların büyüyeceğine, meyve vereceğine, Ankara’ya nefes olacağına inanmıştık. İnancımız boşa çıkmadı. Çok şükür, hayallerimiz gerçek oldu. Ağaçlarımız sevgimizle büyüdü, yıllardır meyvelerini topluyoruz. Sevginin ve emeğin gücüne bu yıl bir kez daha şahit olduğumuz için çok mutluyuz.” dedi. Meyve ormanının bereketinin her geçen yıl daha da arttığına dikkati çeken Başkan Balcı “Ağaçlarımıza öyle güzel, öyle sevgiyle baktık ki, her geçen yıl daha fazla vermeye başladılar. Bu yıl ormanımız yine bereket saçtı, şükürler olsun… Şimdi hem meyvelerimizi, hem de sevgimizi ihtiyaç sahibi ailelerimizle paylaşma vakti…” ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediyesi tarafından 2019 yılında ilçeye kazandırılan Gicik Meyve Ormanı, bu yıl da meyvelerini verdi. Ağaçlardan toplanan kilolarca meyve, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak.

Altındağ’ın meyve ormanı bereket saçıyor. 2019 yılında, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın talimatlarıyla oluşturulan meyve ormanı bu yıl da meyvelerini verdi. Yüzlerce ağaçtan toplanan kilolarca; erik, kayısı, elma ve armut bu yıl ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek. Toplanan meyveler, Altındağ’daki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

“AĞAÇLARIMIZ SEVGİYLE BÜYÜDÜ”

Meyve ormanının bugün geldiği durumun çok memnuniyet verici olduğunu söyleyen Başkan Balcı “Birkaç yıl önce meyve fidanlarını dikerken, bu fidanların büyüyeceğine, meyve vereceğine, Ankara’ya nefes olacağına inanmıştık. İnancımız boşa çıkmadı. Çok şükür, hayallerimiz gerçek oldu. Ağaçlarımız sevgimizle büyüdü, yıllardır meyvelerini topluyoruz. Sevginin ve emeğin gücüne bu yıl bir kez daha şahit olduğumuz için çok mutluyuz.” dedi. Meyve ormanının bereketinin her geçen yıl daha da arttığına dikkati çeken Başkan Balcı “Ağaçlarımıza öyle güzel, öyle sevgiyle baktık ki, her geçen yıl daha fazla vermeye başladılar. Bu yıl ormanımız yine bereket saçtı, şükürler olsun… Şimdi hem meyvelerimizi, hem de sevgimizi ihtiyaç sahibi ailelerimizle paylaşma vakti…” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.