Altındağ’da Yaz Okulu, Neşe Dolu

Yerel 19.07.2023 - 15:50, Güncelleme: 19.07.2023 - 15:50
 

Altındağ’da Yaz Okulu, Neşe Dolu

Altındağ Belediyesi Yaz Okulları, bu yıl da Altındağlı çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. 50'dan fazla branşta kursun açıldığı yaz okullarına, bu yıl tam 26 bin 501 Altındağlı çocuk kayıt yaptırdı.
Altındağ Belediyesi Yaz Okulu neşe dolu... Tekvandodan okçuluğa, basketboldan masa tenisine, kültürel faaliyetlerden sosyal faaliyetlere kadar birbirinden farklı branşlarda hizmet veren Altındağ Belediyesi Yaz Okulları, Altındağlı gençlerin ve çocukların hayatına neşe kattı. 26 bin 501 çocuğun faydalandığı kurslar, yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmek isteyen Altındağlı çocukların adresi oldu. YAZ OKULLARINDA HER ŞEY ÜCRETSİZ İsteyen herkesin ücretsiz olarak yararlanabildiği yaz okullarının, gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine büyük katkı sağladığını vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Çocuklara ve gençlere yönelik yaz okullarını çok önemsiyoruz. Sadece Altındağ'ın değil, ülkemizin geleceği için de çocuklarımızı kültür, sanat ve sporla buluşturuyoruz. Kurslarımızda eğitimcilerimiz tarafından belirlenen yetenekli çocuklarımızı, spor ve sanata yönlendiriyoruz. Yaz tatillerini verimli bir şekilde geçiren çocuklarımızın eğitim hayatında da başarılı olduğunu yıllardır gözlemliyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gençlerimizin gösterdiği ilgi, her yıl katlanarak artıyor. Çocuklarımız ayrıca tüm branşlardaki kurslar, etkinlikler ve gezilerin tamamından ücretsiz olarak faydalanıyor. Yaz okullarımızda spor var, sanat var, eğlence var. Ama ücret yok…” dedi. Başkan Balcı her yıl daha fazla Altındağlı çocuğun bu imkanlardan ücretsiz olarak faydalanabilmesi için ne gerekiyorsa yaptıklarını da sözlerine ekledi.
Altındağ Belediyesi Yaz Okulları, bu yıl da Altındağlı çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. 50'dan fazla branşta kursun açıldığı yaz okullarına, bu yıl tam 26 bin 501 Altındağlı çocuk kayıt yaptırdı.

Altındağ Belediyesi Yaz Okulu neşe dolu... Tekvandodan okçuluğa, basketboldan masa tenisine, kültürel faaliyetlerden sosyal faaliyetlere kadar birbirinden farklı branşlarda hizmet veren Altındağ Belediyesi Yaz Okulları, Altındağlı gençlerin ve çocukların hayatına neşe kattı. 26 bin 501 çocuğun faydalandığı kurslar, yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmek isteyen Altındağlı çocukların adresi oldu.

YAZ OKULLARINDA HER ŞEY ÜCRETSİZ

İsteyen herkesin ücretsiz olarak yararlanabildiği yaz okullarının, gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine büyük katkı sağladığını vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Çocuklara ve gençlere yönelik yaz okullarını çok önemsiyoruz. Sadece Altındağ'ın değil, ülkemizin geleceği için de çocuklarımızı kültür, sanat ve sporla buluşturuyoruz. Kurslarımızda eğitimcilerimiz tarafından belirlenen yetenekli çocuklarımızı, spor ve sanata yönlendiriyoruz. Yaz tatillerini verimli bir şekilde geçiren çocuklarımızın eğitim hayatında da başarılı olduğunu yıllardır gözlemliyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gençlerimizin gösterdiği ilgi, her yıl katlanarak artıyor. Çocuklarımız ayrıca tüm branşlardaki kurslar, etkinlikler ve gezilerin tamamından ücretsiz olarak faydalanıyor. Yaz okullarımızda spor var, sanat var, eğlence var. Ama ücret yok…” dedi. Başkan Balcı her yıl daha fazla Altındağlı çocuğun bu imkanlardan ücretsiz olarak faydalanabilmesi için ne gerekiyorsa yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.