ALTINDAĞ’DA KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Yerel 03.04.2023 - 11:32, Güncelleme: 03.04.2023 - 11:32
 

ALTINDAĞ’DA KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Altındağ’da iftar buluşmaları sürüyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, her akşam farklı mahalleleri iftar sofrasında ağırlıyor.
Ramazan ayında Altındağ'da dillerden dua, sofralardan bereket eksik olmuyor. Her akşam farklı mahallelerle iftarda buluşan Başkan Balcı, hafta sonunda; Solfasol, Baraj, Karacaören ve Aydınlıkevler mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Balcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar buluşmasına, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik ve MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş da katıldı. “BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH…” Altındağ'da gelenekselleşen iftar buluşmalarının birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Balcı “Bizler Altındağ’da kocaman bir aileyiz. Her akşam siz değerli hemşehrilerimiz ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birliğimiz daim olsun inşallah… Rabbim evlerimizden, ilçemizden ve ülkemizden bereketini eksik etmesin, tüm dualarımızı kabul etsin.” dedi.
Altındağ’da iftar buluşmaları sürüyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, her akşam farklı mahalleleri iftar sofrasında ağırlıyor.

Ramazan ayında Altındağ'da dillerden dua, sofralardan bereket eksik olmuyor. Her akşam farklı mahallelerle iftarda buluşan Başkan Balcı, hafta sonunda; Solfasol, Baraj, Karacaören ve Aydınlıkevler mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Balcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar buluşmasına, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik ve MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş da katıldı.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH…”

Altındağ'da gelenekselleşen iftar buluşmalarının birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Balcı “Bizler Altındağ’da kocaman bir aileyiz. Her akşam siz değerli hemşehrilerimiz ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birliğimiz daim olsun inşallah… Rabbim evlerimizden, ilçemizden ve ülkemizden bereketini eksik etmesin, tüm dualarımızı kabul etsin.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.