Altındağ’da Engellilere Yönelik KPSS Kursu Başlıyor

Güncel 20.08.2023 - 12:10, Güncelleme: 20.08.2023 - 12:10
 

Altındağ’da Engellilere Yönelik KPSS Kursu Başlıyor

Altındağ Belediyesi bu yıl da, engelli bireylerin Türkiye geneli istihdamına yönelik E-KPSS Hazırlık Kursu başlatıyor. 3 merkezde düzenlenecek kurslar için kayıt işlemleri başladı. Kurslardan en az yüzde 40 ve üzeri engeli olan, ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunları faydalanabilecek.
Altındağ’da engelli memur adayları için kurslar başlıyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın talimatlarıyla bu yıl da başlayacak olan kurslar, memur olmak isteyen ancak engeli ya da maddi imkansızlıkları sebebiyle kursa gidemeyen memur adaylarına büyük kolaylık sağlayacak. E-KPSS Hazırlık Kursu için başvuru ve kayıt süreci başladı. Kayıt süreci 3 Eylül’de son bulacak. ENGELLİ MEMUR ADAYLARINA BÜYÜK KOLAYLIK 3 Eylül tarihinde son bulacak kayıt işlemlerinin ardından kursiyerler, engel durumlarına göre gruplandırılacak. Kurslara, Altındağ’da ikamet eden, en az yüzde 40 ve üzeri engeli olan, ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunları başvuru yapabilecek. Kurslar, Önder Gençlik Merkezi, Aydınlıkevler Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, Karapürçek Mimar Başak Cengiz Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde verilecek. Kurslar, haftada 3 gün 09:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. “ALTINDAĞ’DA ENGELLİ OLMAK HİÇBİR ŞEYE ENGEL DEĞİL…” E-KPSS Hazırlık Kursu’na Altındağ’da ikamet eden engelli vatandaşların, ilk günden itibaren büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Asım Balcı, “Altındağ’da yaşayan engelli kardeşlerimizden bu konuda çok yoğun bir talep vardı. Kimisi engeli nedeniyle, kimisi ise imkanları olmadığı için kursa gidemiyor ve kaynaklardan faydalanamıyordu. Altındağ’da engelleri aşacağımıza söz vermiştik. Aynen söz verdiğimiz gibi, bu engeli de yıllardır aşıyor ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Altındağ’da engelli olmak hiçbir şeye engel değil…” dedi. Başkan Balcı “İlçemizde memur olma hayali kuran engelli vatandaşlarımızı bu kurslardan faydalanmaya davet ediyorum. Kurslardan faydalanmak isteyenler, mahallelerinde bulunan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile Gençlik Merkezi’ne giderek bilgi alabilirler” ifadelerini kullandı
Altındağ Belediyesi bu yıl da, engelli bireylerin Türkiye geneli istihdamına yönelik E-KPSS Hazırlık Kursu başlatıyor. 3 merkezde düzenlenecek kurslar için kayıt işlemleri başladı. Kurslardan en az yüzde 40 ve üzeri engeli olan, ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunları faydalanabilecek.

Altındağ’da engelli memur adayları için kurslar başlıyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın talimatlarıyla bu yıl da başlayacak olan kurslar, memur olmak isteyen ancak engeli ya da maddi imkansızlıkları sebebiyle kursa gidemeyen memur adaylarına büyük kolaylık sağlayacak. E- KPSS Hazırlık Kursu için başvuru ve kayıt süreci başladı. Kayıt süreci 3 Eylül’de son bulacak.

ENGELLİ MEMUR ADAYLARINA BÜYÜK KOLAYLIK

3 Eylül tarihinde son bulacak kayıt işlemlerinin ardından kursiyerler, engel durumlarına göre gruplandırılacak. Kurslara, Altındağ’da ikamet eden, en az yüzde 40 ve üzeri engeli olan, ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunları başvuru yapabilecek. Kurslar, Önder Gençlik Merkezi, Aydınlıkevler Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, Karapürçek Mimar Başak Cengiz Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde verilecek. Kurslar, haftada 3 gün 09:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

“ALTINDAĞ’DA ENGELLİ OLMAK HİÇBİR ŞEYE ENGEL DEĞİL…”

E- KPSS Hazırlık Kursu’na Altındağ’da ikamet eden engelli vatandaşların, ilk günden itibaren büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Asım Balcı, “Altındağ’da yaşayan engelli kardeşlerimizden bu konuda çok yoğun bir talep vardı. Kimisi engeli nedeniyle, kimisi ise imkanları olmadığı için kursa gidemiyor ve kaynaklardan faydalanamıyordu. Altındağ’da engelleri aşacağımıza söz vermiştik. Aynen söz verdiğimiz gibi, bu engeli de yıllardır aşıyor ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Altındağ’da engelli olmak hiçbir şeye engel değil…” dedi.

Başkan Balcı “İlçemizde memur olma hayali kuran engelli vatandaşlarımızı bu kurslardan faydalanmaya davet ediyorum. Kurslardan faydalanmak isteyenler, mahallelerinde bulunan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile Gençlik Merkezi’ne giderek bilgi alabilirler” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.