ALTINDAĞ'DA ÇİFTÇİYE DESTEK, TOPRAĞA BEREKET

Yerel 12.05.2023 - 12:21, Güncelleme: 12.05.2023 - 12:21
 

ALTINDAĞ'DA ÇİFTÇİYE DESTEK, TOPRAĞA BEREKET

Altındağ Belediyesi çiftçinin yanında olmaya devam ediyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın girişimleriyle, Altındağlı çiftçilere fide dağıtımı yapıldı.
Altındağlı çiftçinin yüzü güldü. Altındağlı 320 çiftçiye, domates, biber ve salatalık fidesi dağıtıldı. Çiftçilere hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Balcı “Altındağ'da tarım ve hayvancılığı desteklemek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler diye her yıl destek oluyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da arpa, buğday, Macar fiği ve nohut tohumu dağıtmıştık. Verdiğimiz desteklerin hasatını da gördük, çok şükür... Hasat çok bereketli oldu. İnşallah yine öyle olacak, çiftçi kardeşlerimizin yüzü gülecek” dedi. FİDE DESTEĞİNE İLGİ BÜYÜK Çiftçilerin fide desteğine büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Balcı “Bu fırsattan faydalanan ve bunu iyi değerlendiren tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Verdiği destek için Altındağ Belediyesine ve Başkan Balcı'ya teşekkür eden Altındağlı çiftçiler ise “Bizler için çok önemli bir katkı bu… Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.
Altındağ Belediyesi çiftçinin yanında olmaya devam ediyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın girişimleriyle, Altındağlı çiftçilere fide dağıtımı yapıldı.

Altındağlı çiftçinin yüzü güldü. Altındağlı 320 çiftçiye, domates, biber ve salatalık fidesi dağıtıldı. Çiftçilere hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Balcı “Altındağ'da tarım ve hayvancılığı desteklemek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler diye her yıl destek oluyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da arpa, buğday, Macar fiği ve nohut tohumu dağıtmıştık. Verdiğimiz desteklerin hasatını da gördük, çok şükür... Hasat çok bereketli oldu. İnşallah yine öyle olacak, çiftçi kardeşlerimizin yüzü gülecek” dedi.

FİDE DESTEĞİNE İLGİ BÜYÜK

Çiftçilerin fide desteğine büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Balcı “Bu fırsattan faydalanan ve bunu iyi değerlendiren tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Verdiği destek için Altındağ Belediyesine ve Başkan Balcı'ya teşekkür eden Altındağlı çiftçiler ise “Bizler için çok önemli bir katkı bu… Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.