Altındağ’a 7’nci Semt Pazarı

Yerel 22.10.2023 - 12:11, Güncelleme: 22.10.2023 - 12:11
 

Altındağ’a 7’nci Semt Pazarı

Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni bir semt pazarı daha kazandırdı. Karapürçek Mahallesi sakinlerinin dört gözle beklediği semt pazarı, hizmete açıldı.
Altındağ’a 1 semt pazarı daha… Karapürçek Mahallesi sakinlerinin önemli bir ihtiyacı daha giderildi. Tam donanımlı ve modern kapalı semt pazarı, hizmete başladı. Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi karşısında hizmete açılan semt pazarı, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Semt pazarı, Karapürçekli vatandaşların rahat bir şekilde alışveriş yapabilmesi için her Cuma günü hizmet verecek. Semt pazarlarının mahalle sakinleri için önemli bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, yeni pazarın herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. “MAHALLE SAKİNLERİMİZE VE PAZAR ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN” Karapürçek’in her geçen gün büyüyen ve nüfusu artan bir mahalle olduğunu söyleyen Başkan Balcı “Kapalı semt pazarları mahalle sakinlerinin önemli bir ihtiyacı… Karapürçek’te, çok merkezi bir alanda, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin hemen karşısında yapımını tamamladığımız semt pazarı, herkesin rahatlıkla faydalanacağı ve kolaylıkla ulaşabileceği bir noktada… Huzurlu, rahat ve konforlu alışverişin adresi olan yeni semt pazarımız Cuma günleri hizmet verecek. Tüm mahalle sakinlerimize ve pazar esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı satışlar diliyorum” dedi.
Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni bir semt pazarı daha kazandırdı. Karapürçek Mahallesi sakinlerinin dört gözle beklediği semt pazarı, hizmete açıldı.

Altındağ’a 1 semt pazarı daha… Karapürçek Mahallesi sakinlerinin önemli bir ihtiyacı daha giderildi. Tam donanımlı ve modern kapalı semt pazarı, hizmete başladı. Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi karşısında hizmete açılan semt pazarı, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Semt pazarı, Karapürçekli vatandaşların rahat bir şekilde alışveriş yapabilmesi için her Cuma günü hizmet verecek. Semt pazarlarının mahalle sakinleri için önemli bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, yeni pazarın herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

“MAHALLE SAKİNLERİMİZE VE PAZAR ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Karapürçek’in her geçen gün büyüyen ve nüfusu artan bir mahalle olduğunu söyleyen Başkan Balcı “Kapalı semt pazarları mahalle sakinlerinin önemli bir ihtiyacı… Karapürçek’te, çok merkezi bir alanda, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin hemen karşısında yapımını tamamladığımız semt pazarı, herkesin rahatlıkla faydalanacağı ve kolaylıkla ulaşabileceği bir noktada… Huzurlu, rahat ve konforlu alışverişin adresi olan yeni semt pazarımız Cuma günleri hizmet verecek. Tüm mahalle sakinlerimize ve pazar esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı satışlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.