Altındağ Güneşevler'de iftar buluşması

Ankara 31.03.2023 - 10:45, Güncelleme: 31.03.2023 - 10:45
 

Altındağ Güneşevler'de iftar buluşması

Altındağlı vatandaşları iftar sofrasında ağırlayan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Güneşevler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Altındağlılar iftarda el ele, gönül gönüle… Güneşevler Mahallesi sakinleri ile iftarda buluşan Başkan Balcı, Altındağlı vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Gültepe Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen iftar programında gönüllerden sevgi, dillerden dua eksik olmadı.  “DAHA NİCE İFTAR SOFRALARINDA BULUŞALIM” İftar programına katılan herkesin masasını tek tek ziyaret eden Başkan Asım Balcı, vatandaşların taleplerini de not etti. Güneşevler sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Başkan Balcı, vatandaşlarla hatıra fotoğrafları da çektirdi. Bu tür buluşmaların komşuluk ilişkilerini güçlendirdiğini, birlik ve beraberliği artırdığını ifade eden Başkan Balcı, "İnşallah nice nice iftar sofralarında buluşmayı Allah bize nasip eder" temennisinde bulundu.  Altındağlı hemşehrileriyle her fırsatta bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Balcı “Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Sağlıkla ve sıhhatle, birlik ve beraberlik içerisinde bayrama erişmeyi temenni ediyorum” dedi.
Altındağlı vatandaşları iftar sofrasında ağırlayan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Güneşevler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Altındağlılar iftarda el ele, gönül gönüle… Güneşevler Mahallesi sakinleri ile iftarda buluşan Başkan Balcı, Altındağlı vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Gültepe Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen iftar programında gönüllerden sevgi, dillerden dua eksik olmadı. 

“DAHA NİCE İFTAR SOFRALARINDA BULUŞALIM”

İftar programına katılan herkesin masasını tek tek ziyaret eden Başkan Asım Balcı, vatandaşların taleplerini de not etti. Güneşevler sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Başkan Balcı, vatandaşlarla hatıra fotoğrafları da çektirdi. Bu tür buluşmaların komşuluk ilişkilerini güçlendirdiğini, birlik ve beraberliği artırdığını ifade eden Başkan Balcı, "İnşallah nice nice iftar sofralarında buluşmayı Allah bize nasip eder" temennisinde bulundu. 
Altındağlı hemşehrileriyle her fırsatta bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Balcı “Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Sağlıkla ve sıhhatle, birlik ve beraberlik içerisinde bayrama erişmeyi temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.