Altındağ Devlet Hastanesi çare olacak

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 20.01.2024 - 11:05, Güncelleme: 20.01.2024 - 11:05
 

Altındağ Devlet Hastanesi çare olacak

Ankara'da yapımı süren Altındağ Devlet Hastanesi inşaatında mesai sürüyor. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Karapürçek Mahallesi Yeşil Kuşak Caddesi'nde inşaatı devam eden Altındağ Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Başkan Balcı, hastane inşaatının hızla ilerlediğini belirterek, "Hastanemizin Altındağ'a kazandırılması noktasında desteklerini bizden hiç esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Başkan Balcı, hastanenin tüm Altındağlı vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti. 150 YATAKLI HASTANE OLACAK Başkan Asım Balcı, "Göreve gelmeden önce Altındağlı hemşehrilerimize söz vermiştik. Çok şükür, bir sözümüzü daha yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altındağ, çok yakında 150 yataklı, tam donanımlı ve modern bir hastaneye kavuşacak, inşallah..." şeklinde konuşarak, Altındağ'ın bazı mahallelerinin şehir merkezine uzak olması nedeniyle sağlık problemlerini çözmenin zaman alabildiğini ve bazen zorluğa yol açtığını belirtti. Başkan Balcı, hastanenin gerçekten önemli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, "Bu ihtiyacı gördük ve gereken her şeyi yaptık. Hastane hepimizin hayaliydi ve şükürler olsun, hayalimiz gerçek oldu" dedi.
Ankara'da yapımı süren Altındağ Devlet Hastanesi inşaatında mesai sürüyor. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Karapürçek Mahallesi Yeşil Kuşak Caddesi'nde inşaatı devam eden Altındağ Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Başkan Balcı, hastane inşaatının hızla ilerlediğini belirterek, "Hastanemizin Altındağ'a kazandırılması noktasında desteklerini bizden hiç esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Başkan Balcı, hastanenin tüm Altındağlı vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

150 YATAKLI HASTANE OLACAK

Başkan Asım Balcı, "Göreve gelmeden önce Altındağlı hemşehrilerimize söz vermiştik. Çok şükür, bir sözümüzü daha yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altındağ, çok yakında 150 yataklı, tam donanımlı ve modern bir hastaneye kavuşacak, inşallah..." şeklinde konuşarak, Altındağ'ın bazı mahallelerinin şehir merkezine uzak olması nedeniyle sağlık problemlerini çözmenin zaman alabildiğini ve bazen zorluğa yol açtığını belirtti. Başkan Balcı, hastanenin gerçekten önemli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, "Bu ihtiyacı gördük ve gereken her şeyi yaptık. Hastane hepimizin hayaliydi ve şükürler olsun, hayalimiz gerçek oldu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.