Ali Daştan’dan Yalçın Demirkol’a teşekkür ziyareti

Yerel 29.09.2023 - 10:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 10:05
 

Ali Daştan’dan Yalçın Demirkol’a teşekkür ziyareti

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, ziyaretlerini sürdürüyor.
Daştan son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yalçın Demirkol’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Daştan’ın ziyaretle ilgili değerlendirmesi şöyle: “Engelli Danışma Merkezimizin kuruluşundan bu güne kadar hiçbir gün yalnız bırakmayan iyi günümüzde, kötü günümüzde daima yanımızda olan; yüreği sevgi ve merhamet dolu Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Yalçın Demirkol’a şahsım ve tüm Engelli camiası ve Federasyonumuz adına çok teşekkür ederim. Federasyon olarak bizler de he zaman kıymetli Başkanımızın yanında olacağız. Değerli Başkanımız ‘Sizlerin azim ve mücadelesinin tüm topluma örnek olmasını diliyorum. Engelliler için nasıl ortak projelere imza atabiliriz ona bakalım. Ayrıca Federasyonunuza da bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim’ dedi. Bizler de kıymetli Daire Başkanımızı en kısa sürede Hastanemiz Engelli Danışma Merkezinde misafir etmekten şeref duyarız. Başkanımıza bu sıcacık, güler yüzlü misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Allah, yüzündeki gülücükleri eksik etmesin. Yolunuz açık olsun.”
Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, ziyaretlerini sürdürüyor.

Daştan son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yalçın Demirkol’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Daştan’ın ziyaretle ilgili değerlendirmesi şöyle:

“Engelli Danışma Merkezimizin kuruluşundan bu güne kadar hiçbir gün yalnız bırakmayan iyi günümüzde, kötü günümüzde daima yanımızda olan; yüreği sevgi ve merhamet dolu Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Yalçın Demirkol’a şahsım ve tüm Engelli camiası ve Federasyonumuz adına çok teşekkür ederim. Federasyon olarak bizler de he zaman kıymetli Başkanımızın yanında olacağız.

Değerli Başkanımız ‘Sizlerin azim ve mücadelesinin tüm topluma örnek olmasını diliyorum. Engelliler için nasıl ortak projelere imza atabiliriz ona bakalım. Ayrıca Federasyonunuza da bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim’ dedi.

Bizler de kıymetli Daire Başkanımızı en kısa sürede Hastanemiz Engelli Danışma Merkezinde misafir etmekten şeref duyarız.

Başkanımıza bu sıcacık, güler yüzlü misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Allah, yüzündeki gülücükleri eksik etmesin. Yolunuz açık olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.