Ali Daştan’dan Tolga Turgut’a teşekkür ziyareti

Sağlık 14.05.2024 - 10:53, Güncelleme: 14.05.2024 - 10:53
 

Ali Daştan’dan Tolga Turgut’a teşekkür ziyareti

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Tolga Turgut’u ziyaret eden. Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
ANKHABER Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engellilerin gündelik hayatta yaşadığı sorunların giderilmesi için ziyaretlerini sürdürüyor, taleplerini dile getiriyor. Bu kapsamda, Ali Daştan, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Tolga Turgut’u ziyaret etti. Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’ın ziyarete ilişkin değerlendirmesi şöyle: “10 -16 Mayıs Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Tolga Turgut Beyi ziyaret ettik. Engellilerin topluma kazandırılması ve istihdamı konusunda istişarede bulunduk. Kıymetli Başkanımız da engelli ve özel kardeşlerimizin her daim yanında olacağını söyledi. Ben de nazik misafirperverliklerinden dolayı kendisine şahsım ve tüm engelli camiamız adına teşekkür ettim.”
Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Tolga Turgut’u ziyaret eden. Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ANKHABER

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engellilerin gündelik hayatta yaşadığı sorunların giderilmesi için ziyaretlerini sürdürüyor, taleplerini dile getiriyor.

Bu kapsamda, Ali Daştan, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Tolga Turgut’u ziyaret etti.

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’ın ziyarete ilişkin değerlendirmesi şöyle:

“10 -16 Mayıs Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Tolga Turgut Beyi ziyaret ettik. Engellilerin topluma kazandırılması ve istihdamı konusunda istişarede bulunduk. Kıymetli Başkanımız da engelli ve özel kardeşlerimizin her daim yanında olacağını söyledi. Ben de nazik misafirperverliklerinden dolayı kendisine şahsım ve tüm engelli camiamız adına teşekkür ettim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.