Ali Daştan’dan Esra Engin ve Hasan Tatar’a Teşekkür Plaketi

Sağlık 20.12.2023 - 07:39, Güncelleme: 20.12.2023 - 11:57
 

Ali Daştan’dan Esra Engin ve Hasan Tatar’a Teşekkür Plaketi

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Hastanenin Sağlık İşlerinden Sorumlu Müdiresi Sayın Esra Engin ile Altınokta Körler Derneği Ankara Şube Başkan Yardımcısı Sayın Av. Hasan Tatar’a Teşekkür Belgesi takdim etti.
ANKHABER Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi başarılı çalışmalarını sürdürürken, hizmet sunarken katkıda bulunan paydaşları da teşekkür belgesiyle, plaketiyle onurlandırıyor.   HASAN TATAR’A TEŞEKKÜR… Bu çerçevede, Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, astanenin Sağlık İşlerinden Sorumlu Müdiresi Sayın Esra Engin ile Altınokta Körler Ankara Şube Başkan Yardımcısı Sayın Av. Hasan Tatar’a Teşekkür Belgesi takdim etti. Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, “Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş hocamızın himayelerinde yürüttüğümüz çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.   DAHA KALİTELİ HİZMET ADINA… Ali Daştan şunları söyledi: “Engelli Hakları Federasyonu ve Hastanemiz Engelli Danışma Merkezi olarak Altınokta Körler Derneği Ankara Şube Başkan Yardımcısı Sayın Av Hasan Tatar ile birlikte hiç bir çalışmamız da bizleri yalnız bırakmayan, her daim bir anne şefkati ile bizlerden desteklerini esirgemeyen Hastanemiz Sağlık İşlerinden Sorumlu Müdiresi Sayın Esra Engin, Koordinatör Ahmet Ozan Toprak, Ayşegül Kınay ve Sevinç Arslan’a iadeyi ziyarette bulunduk. Kendilerine bizlere destekleri ve samimi duygularla kucakladıkları için Engelli Hakları Federasyonu olarak Teşekkür Belgesini takdim ettim. Bir kez daha şahsım ve tüm Engelli camiamız adına Müdire Hanım ve ekibine teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizlerle her projede çalışmaktan her zaman şeref duyarız kıymetli müdürüm. Allah siz ve sizin gibileri başımızdan eksik etmesin. Yolunuz ve yolumuz açık olsun.”
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Hastanenin Sağlık İşlerinden Sorumlu Müdiresi Sayın Esra Engin ile Altınokta Körler Derneği Ankara Şube Başkan Yardımcısı Sayın Av. Hasan Tatar’a Teşekkür Belgesi takdim etti.

ANKHABER

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi başarılı çalışmalarını sürdürürken, hizmet sunarken katkıda bulunan paydaşları da teşekkür belgesiyle, plaketiyle onurlandırıyor.

 

HASAN TATAR’A TEŞEKKÜR…

Bu çerçevede, Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, astanenin Sağlık İşlerinden Sorumlu Müdiresi Sayın Esra Engin ile Altınokta Körler Ankara Şube Başkan Yardımcısı Sayın Av. Hasan Tatar’a Teşekkür Belgesi takdim etti.

Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, “Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş hocamızın himayelerinde yürüttüğümüz çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

DAHA KALİTELİ HİZMET ADINA…

Ali Daştan şunları söyledi:

Engelli Hakları Federasyonu ve Hastanemiz Engelli Danışma Merkezi olarak Altınokta Körler Derneği Ankara Şube Başkan Yardımcısı Sayın Av Hasan Tatar ile birlikte hiç bir çalışmamız da bizleri yalnız bırakmayan, her daim bir anne şefkati ile bizlerden desteklerini esirgemeyen Hastanemiz Sağlık İşlerinden Sorumlu Müdiresi Sayın Esra Engin, Koordinatör Ahmet Ozan Toprak, Ayşegül Kınay ve Sevinç Arslan’a iadeyi ziyarette bulunduk. Kendilerine bizlere destekleri ve samimi duygularla kucakladıkları için Engelli Hakları Federasyonu olarak Teşekkür Belgesini takdim ettim. Bir kez daha şahsım ve tüm Engelli camiamız adına Müdire Hanım ve ekibine teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizlerle her projede çalışmaktan her zaman şeref duyarız kıymetli müdürüm. Allah siz ve sizin gibileri başımızdan eksik etmesin. Yolunuz ve yolumuz açık olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.