Ali Daştan’dan Ali Demir’e ziyaret

Yerel 26.04.2024 - 12:43, Güncelleme: 26.04.2024 - 12:43
 

Ali Daştan’dan Ali Demir’e ziyaret

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Engelli Hakları Federasyonu olarak Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne atanan Ali Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
ANKHABER Engellilere yönelik çalışmalarıyla bilinen Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, ziyaretlerde de bulunuyor. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Engelli Hakları Federasyonu olarak Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne atanan Ali Demir’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan Ziyaretle ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Bugün Engelli Hakları Federasyonu olarak Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne atanan Ali Demir beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisi ile Engelliler ile ilgili sosyal projelerde daima birlikte çalışmaktan memnun olacağımızı ilettim. Sayın müdürümüz de sizlerle birlikte çalışmak bizlere de mutluluk verir. Her daim Engelli kardeşlerimin yanın dayım dedi. Biz de hem misafirperverlikleri hem de desteklerinden dolayı kendisine tüm engelli camiası adına teşekkür ettim.”  
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Engelli Hakları Federasyonu olarak Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne atanan Ali Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ANKHABER

Engellilere yönelik çalışmalarıyla bilinen Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, ziyaretlerde de bulunuyor.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Engelli Hakları Federasyonu olarak Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne atanan Ali Demir’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan Ziyaretle ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Bugün Engelli Hakları Federasyonu olarak Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne atanan Ali Demir beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisi ile Engelliler ile ilgili sosyal projelerde daima birlikte çalışmaktan memnun olacağımızı ilettim. Sayın müdürümüz de sizlerle birlikte çalışmak bizlere de mutluluk verir. Her daim Engelli kardeşlerimin yanın dayım dedi. Biz de hem misafirperverlikleri hem de desteklerinden dolayı kendisine tüm engelli camiası adına teşekkür ettim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.