Ali Daştan: Engelliler için engellerin olmadığı bir dünya diliyorum

Sağlık 11.07.2022 - 11:13, Güncelleme: 11.07.2022 - 11:13
 

Ali Daştan: Engelliler için engellerin olmadığı bir dünya diliyorum

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, yayımladığı Kurban Bayramı Mesajında, engelliler için engellerin kalmadığı bir dünya temennisinde bulundu.
Ali Daştan mesajında şu ifadeleri kullandı: Engelliler unutulmamalıdır “Engelli olmak bir suç ya da eksiklik değildir. En sağlam ve sağlıklı kişiler bile bir engelli adayıdır. Bu bakımdan engelliler toplumsal hayatta ötelenen değil önemsenen kişiler olarak ilgi ve kabul görmelidir. Her engelli, bir insan olarak değerdir ve bu değere hak ettiği sevgi, saygı, ilgi gösterilmelidir. Kurban Bayramı gibi manevi iklimi harika ortamlarda engelliler de unutulmamalı ve bayram sevinci onlarla birlikte yaşanmalı, yaşatılmalıdır. Sağlık çalışanlarımız… Bu duygu ve düşüncelerle Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çok değerli mensupları ile Engelli Danışma Merkezi camiamız başta olmak üzere, üstün fedakârlık duygusu içinde görev yapan, sağlık çalışanlarımız ile aziz milletimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık, huzur getirmesini diliyorum.”
Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, yayımladığı Kurban Bayramı Mesajında, engelliler için engellerin kalmadığı bir dünya temennisinde bulundu.

Ali Daştan mesajında şu ifadeleri kullandı:

Engelliler unutulmamalıdır

“Engelli olmak bir suç ya da eksiklik değildir. En sağlam ve sağlıklı kişiler bile bir engelli adayıdır. Bu bakımdan engelliler toplumsal hayatta ötelenen değil önemsenen kişiler olarak ilgi ve kabul görmelidir. Her engelli, bir insan olarak değerdir ve bu değere hak ettiği sevgi, saygı, ilgi gösterilmelidir. Kurban Bayramı gibi manevi iklimi harika ortamlarda engelliler de unutulmamalı ve bayram sevinci onlarla birlikte yaşanmalı, yaşatılmalıdır.

Sağlık çalışanlarımız…

Bu duygu ve düşüncelerle Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çok değerli mensupları ile Engelli Danışma Merkezi camiamız başta olmak üzere, üstün fedakârlık duygusu içinde görev yapan, sağlık çalışanlarımız ile aziz milletimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık, huzur getirmesini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.