Alanya 30 Ağustos'ta Tek Yürek Oldu

Kültür-Sanat 02.09.2023 - 08:03, Güncelleme: 02.09.2023 - 08:03
 

Alanya 30 Ağustos'ta Tek Yürek Oldu

Sema KUMRULU / Alanya Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümünde, Alanyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.
    Kutlama programlarına Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, kamu kurum temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri ile on binlerce vatandaş katıldı.     Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyinin birlikte düzenlediği etkinlik,  Atatürk Anıtı önünde başladı, Fener Alayı yürüyüşü ile devam etti.Fener Alayında, araç, motosiklet, cip ve otobüsler eşliğinde marşlar söylenerek büyük bir zafer coşkusu yaşandı.    Fener Alayı ardından, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel  konuşmasında vatandaşların, Zafer Bayramını kutlayarak ''Türk milletinin gücünü dünyaya haykırdığı 30 Ağustos'un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaşlarının başta olmak üzere, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Şan ve gururla nice yıllara ulaşmayı diliyorum.Malazgirt Zaferiyle doğduğumuz bu topraklarda, büyük taarruzla doğrulmayı başardık, sonsuza kadar da var olmaya ant içtik. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır'' diyerek sözlerine devam etti.     Saat 21.30'da ise çok sevilen sanatçı Koray Avcı sahne aldı.Belediye binası arkasında toplanan binlerce vatandaş Koray Avcı'nın şarkılarına eşlik etti. Gecenin geç saatlerine kadar Koray Avcı eşliğinde Alanyalılar zafer coşkusu yaşadı. Bu muhteşem geceye, havai fişekler eşlik etti. Konserin ardından Başkan Yücel, Koray Avcı'ya ipek kozasından yapılmış Türk Bayrağı tablosu takdim etti.    Fener Alayı ile on binler; turistiyle, çocuklarıyla, yaşlısı genci ile el ele birlik beraberlik mesajı verdi. Ben Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya halkına teşekkür ediyorum.    Atam'ızla nice bayramlara.
Sema KUMRULU / Alanya Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümünde, Alanyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

    Kutlama programlarına Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, kamu kurum temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri ile on binlerce vatandaş katıldı.

    Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyinin birlikte düzenlediği etkinlik,  Atatürk Anıtı önünde başladı, Fener Alayı yürüyüşü ile devam etti.Fener Alayında, araç, motosiklet, cip ve otobüsler eşliğinde marşlar söylenerek büyük bir zafer coşkusu yaşandı.

   Fener Alayı ardından, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel  konuşmasında vatandaşların, Zafer Bayramını kutlayarak ''Türk milletinin gücünü dünyaya haykırdığı 30 Ağustos'un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaşlarının başta olmak üzere, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Şan ve gururla nice yıllara ulaşmayı diliyorum.Malazgirt Zaferiyle doğduğumuz bu topraklarda, büyük taarruzla doğrulmayı başardık, sonsuza kadar da var olmaya ant içtik. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır'' diyerek sözlerine devam etti.

    Saat 21.30'da ise çok sevilen sanatçı Koray Avcı sahne aldı.Belediye binası arkasında toplanan binlerce vatandaş Koray Avcı'nın şarkılarına eşlik etti. Gecenin geç saatlerine kadar Koray Avcı eşliğinde Alanyalılar zafer coşkusu yaşadı. Bu muhteşem geceye, havai fişekler eşlik etti. Konserin ardından Başkan Yücel, Koray Avcı'ya ipek kozasından yapılmış Türk Bayrağı tablosu takdim etti.

   Fener Alayı ile on binler; turistiyle, çocuklarıyla, yaşlısı genci ile el ele birlik beraberlik mesajı verdi. Ben Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya halkına teşekkür ediyorum.

   Atam'ızla nice bayramlara.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.