Akyurt'un üreten kadınları Başkan Hilal Ayık ile buluştu

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 31.01.2024 - 22:00, Güncelleme: 31.01.2024 - 22:00
 

Akyurt'un üreten kadınları Başkan Hilal Ayık ile buluştu

Ankara'nın Akyurt ilçesindeki kadın esnaf ve sanayiciler düzenlenen programda Belediye Başkanı Hilal Ayık ve AK Parti heyetiyle bir araya geldi...
Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, ilçedeki çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren kadın sanayiciler ve esnafların bir araya geldiği özel bir programa ev sahipliği yaptı. Programa, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, MKYK Üyesi Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak ve birçok milletvekili ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un eşi Süreyya Altınok da katıldı. Başkan Ayık, Akyurtlu kadın iş insanlarına hitaben yaptığı konuşmada, farklı sektörlerde faaliyet gösteren, üreten kadınları selamlayarak özverili çalışmaları için teşekkür etti. Programda söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Akyurt'u ve Başkan Hilal Ayık'ı övgüyle anarak, AK Parti belediyeciliği anlayışının hizmetteki başarıyı vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise, Akyurtlu kadın esnaf ve sanayicilere hitaben yaptığı konuşmada, azimli ve üretken kadınlarla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ayık'ın gece gündüz demeden Akyurt'a hizmet ettiğini vurguladı. Programın ardından Bakan Göktaş ve davetliler, Akyurtlu kadın iş insanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Göktaş, Akyurt Belediyesi ve esnafları ziyaret ederek, Akyurt'tan ayrıldı.
Ankara'nın Akyurt ilçesindeki kadın esnaf ve sanayiciler düzenlenen programda Belediye Başkanı Hilal Ayık ve AK Parti heyetiyle bir araya geldi...

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, ilçedeki çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren kadın sanayiciler ve esnafların bir araya geldiği özel bir programa ev sahipliği yaptı. Programa, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, MKYK Üyesi Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak ve birçok milletvekili ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un eşi Süreyya Altınok da katıldı.

Başkan Ayık, Akyurtlu kadın iş insanlarına hitaben yaptığı konuşmada, farklı sektörlerde faaliyet gösteren, üreten kadınları selamlayarak özverili çalışmaları için teşekkür etti. Programda söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Akyurt'u ve Başkan Hilal Ayık'ı övgüyle anarak, AK Parti belediyeciliği anlayışının hizmetteki başarıyı vurguladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise, Akyurtlu kadın esnaf ve sanayicilere hitaben yaptığı konuşmada, azimli ve üretken kadınlarla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ayık'ın gece gündüz demeden Akyurt'a hizmet ettiğini vurguladı.

Programın ardından Bakan Göktaş ve davetliler, Akyurtlu kadın iş insanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Göktaş, Akyurt Belediyesi ve esnafları ziyaret ederek, Akyurt'tan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.