Akyurt Belediyesi'nde bayramlaşma

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2022 - 12:11, Güncelleme: 07.05.2022 - 12:11
 

Akyurt Belediyesi'nde bayramlaşma

Akyurt Kaymakamı Metin Selçuk, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, AK Parti Akyurt İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, idari amirler, STK temsilcileri, muhtarlar ve Akyurtluların bayramlaşma programı Ankara Evi’nde gerçekleşti. Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Kaymakam Metin Selçuk ile birlikte bayram ziyaretçilerini karşıladı, kalabalık ortamda sohbetlerle bayram heyecanı yaşandı. Başkan Hilal Ayık yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı “Her yıl coşku içinde, sevinç ve heyecanla karşıladığımız bayramlar, 2020 yılında ortaya çıkan Kovid-19 pandemisi nedeniyle insanlarımızın birbirinden fiziki olarak uzak olduğu ortamlarda kutlandı. Ancak bu süreçte de gönlümüzden bayram coşkusu eksilmedi. Nihayet bu yıl bir arada, sohbet ve muhabbetle yeniden bayramımızı idrak ettik. Rabbime hamdolsun bu güzel günleri bizlere gösterdi. İnşallah gelecekte buna benzer olumsuzluklar yaşanmadan, hep bir arada bayramlarımızı kutlayabiliriz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan tüm ziyaretçilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim nice bayramlara sağlık ve huzur içerisinde ulaşmayı nasip eylesin.”

Akyurt Kaymakamı Metin Selçuk, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, AK Parti Akyurt İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, idari amirler, STK temsilcileri, muhtarlar ve Akyurtluların bayramlaşma programı Ankara Evi’nde gerçekleşti.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Kaymakam Metin Selçuk ile birlikte bayram ziyaretçilerini karşıladı, kalabalık ortamda sohbetlerle bayram heyecanı yaşandı.

Başkan Hilal Ayık yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı “Her yıl coşku içinde, sevinç ve heyecanla karşıladığımız bayramlar, 2020 yılında ortaya çıkan Kovid-19 pandemisi nedeniyle insanlarımızın birbirinden fiziki olarak uzak olduğu ortamlarda kutlandı. Ancak bu süreçte de gönlümüzden bayram coşkusu eksilmedi. Nihayet bu yıl bir arada, sohbet ve muhabbetle yeniden bayramımızı idrak ettik. Rabbime hamdolsun bu güzel günleri bizlere gösterdi. İnşallah gelecekte buna benzer olumsuzluklar yaşanmadan, hep bir arada bayramlarımızı kutlayabiliriz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan tüm ziyaretçilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim nice bayramlara sağlık ve huzur içerisinde ulaşmayı nasip eylesin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.