AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’dan ASO Başkanı Seyit Ardıç’a tebrik ziyareti

Ankara 22.12.2022 - 17:39, Güncelleme: 22.12.2022 - 17:39
 

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’dan ASO Başkanı Seyit Ardıç’a tebrik ziyareti

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, kalabalık bir Yürütme Kurulu heyeti ile birlikte Ankara Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Seyit Ardıç’a tebrik ziyaretinde bulundu.
ANKHABER Ankara Sanayi Odası’na seçim sürecinin tamamlanmasının ardından ziyaretler devam ediyor. ANKARA KENT KONSEYİ ZİYARETİ Ankara Kent Konseyi (AKK) Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte ASO’ya gelen Halil İbrahim Yılmaz, tamamlanan seçim sürecinin ardından ASO’nun 10’uncu Başkanı olan Seyit Ardıç’a “hayırlı olsun” diyerek başarı diledi. Yılmaz, Ardıç’ın iş dünyasındaki büyük tecrübesiyle önemli ve başarılı projelere imza atacağına inandıklarını ifade etti. Yılmaz, sorunların aşılmasında iş dünyasının iş birliği ve dayanışma içinde olmasının önemine vurgu yaptı. AKK, GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYOR ASO’yu ziyaret eden heyetler arasında en kalabalığı olan Ankara Kent Konseyi heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyit Ardıç ise Ankara Kent Konseyi’nin Başkentin sorunlarının çözülmesine ve kentlilik bilincinin gelişmesine önemli katkılar sunduğunu, çalışmalarını takdirle izlediğini belirterek, Halil İbrahim Yılmaz’a teşekkür etti, başarı diledi. ZİYARETTE HAZIR BULUNANLAR AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a kalabalık Yürütme Kurulu üyesi eşlik ederken, ASO Meclis Başkanı Celal Koloğlu, ASO Meclis Başkanlık Divanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri de görüşmede yer aldı.
Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, kalabalık bir Yürütme Kurulu heyeti ile birlikte Ankara Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Seyit Ardıç’a tebrik ziyaretinde bulundu.

ANKHABER

Ankara Sanayi Odası’na seçim sürecinin tamamlanmasının ardından ziyaretler devam ediyor.

ANKARA KENT KONSEYİ ZİYARETİ

Ankara Kent Konseyi (AKK) Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte ASO’ya gelen Halil İbrahim Yılmaz, tamamlanan seçim sürecinin ardından ASO’nun 10’uncu Başkanı olan Seyit Ardıç’a “hayırlı olsun” diyerek başarı diledi.

Yılmaz, Ardıç’ın iş dünyasındaki büyük tecrübesiyle önemli ve başarılı projelere imza atacağına inandıklarını ifade etti. Yılmaz, sorunların aşılmasında iş dünyasının iş birliği ve dayanışma içinde olmasının önemine vurgu yaptı.

AKK, GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYOR

ASO’yu ziyaret eden heyetler arasında en kalabalığı olan Ankara Kent Konseyi heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyit Ardıç ise Ankara Kent Konseyi’nin Başkentin sorunlarının çözülmesine ve kentlilik bilincinin gelişmesine önemli katkılar sunduğunu, çalışmalarını takdirle izlediğini belirterek, Halil İbrahim Yılmaz’a teşekkür etti, başarı diledi.

ZİYARETTE HAZIR BULUNANLAR

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a kalabalık Yürütme Kurulu üyesi eşlik ederken, ASO Meclis Başkanı Celal Koloğlu, ASO Meclis Başkanlık Divanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri de görüşmede yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.