AKI-DER, YÜZ AKI BİR ETKİNLİĞE DAHA İMZA ATTI

Kültür-Sanat 28.05.2023 - 10:23, Güncelleme: 28.05.2023 - 10:23
 

AKI-DER, YÜZ AKI BİR ETKİNLİĞE DAHA İMZA ATTI

ANKHABER / Ardahan Kars Iğdır Kadın Meclisi Derneği (AKI- DER) ve Ürdün Krallığı Kültür Vakfı (Aldar Art Gallery) ile birlikte 20 ülkeden 117 sanatçının eserlerinin yer aldığı “Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergisi”, açılışı kadar gördüğü ilgi ve etkinlik çerçevesindeki organizasyonlar da muhteşemdi.
Dünyanın en büyük sergisi olarak adlandırılan “Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergisi”, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi Zafer Çarşısı Sergi Salonu’nda 25-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. CANAN AVŞAR UZUN’DEN TEŞEKKÜR MESAJLARI Başkent Ankara’nın sosyal faaliyetler bakımından en üretken derneklerinden biri olan AKI- DER’in başarılı Başkanı Canan Avşar Uzun, katkı sundukları serginin açılışında yaptığı konuşmada, “AKI-DER öncülüğünde Gazi Küçüker hocamızın organize ettiği Türkiye’nin en geniş katılımlı sergimizde birbirinden değerli eserleri sergiliyoruz” diyerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Sergi çerçevesinde düzenlenen programda ise Ankara Kalesi ve Gölbaşı ilçeleri gibi yerler gezildi. AKI-DER Başkanı Canan Avşar Uzun, “Ardahan Kars Iğdır Kadınlar Meclisimizin Ürdün Krallığı Kültür Vakfı işbirliğiyle düzenlediği ‘Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergimiz devam ederken yurtdışından gelen sanatçılarımızla bugün Ankara Kalesindeyiz. Destek ve katkılarından dolayı ABB Başkan Vekili Sayın Sait Atalay beyin şahsında Ankara Büyükşehir Belediyemize AKI-DER Kadınlar Meclisimiz adına çok teşekkür ederim.” paylaşımının ardından Gölbaşı Belediyesi’ne şöyle teşekkür etti: “Ardahan Kars Iğdır Kadınlar Meclisimizin Ürdün Krallığı Kültür Vakfı işbirliğiyle düzenlediği, Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergimiz devam ederken yurtdışından gelen sanatçılarımıza Ankara’mızı gezdiriyoruz. Bugünkü rotamız Gölbaşı ve sanatçı misafirlerimiz tekne turunda. Bizlere ev sahipliği yapan Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyemiz ve hemşehrimiz Fikret Bahadan bey gezimiz boyunca bize eşlik etti. Destek ve katkılarından dolayı Gölbaşı Belediyemize AKI-DER Kadınlar Meclisimiz adına çok teşekkür ederim.”
ANKHABER / Ardahan Kars Iğdır Kadın Meclisi Derneği (AKI- DER) ve Ürdün Krallığı Kültür Vakfı (Aldar Art Gallery) ile birlikte 20 ülkeden 117 sanatçının eserlerinin yer aldığı “Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergisi”, açılışı kadar gördüğü ilgi ve etkinlik çerçevesindeki organizasyonlar da muhteşemdi.

Dünyanın en büyük sergisi olarak adlandırılan “Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergisi”, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi Zafer Çarşısı Sergi Salonu’nda 25-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

CANAN AVŞAR UZUN’DEN TEŞEKKÜR MESAJLARI

Başkent Ankara’nın sosyal faaliyetler bakımından en üretken derneklerinden biri olan AKI- DER’in başarılı Başkanı Canan Avşar Uzun, katkı sundukları serginin açılışında yaptığı konuşmada, “ AKI-DER öncülüğünde Gazi Küçüker hocamızın organize ettiği Türkiye’nin en geniş katılımlı sergimizde birbirinden değerli eserleri sergiliyoruz” diyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergi çerçevesinde düzenlenen programda ise Ankara Kalesi ve Gölbaşı ilçeleri gibi yerler gezildi.

AKI-DER Başkanı Canan Avşar Uzun, “Ardahan Kars Iğdır Kadınlar Meclisimizin Ürdün Krallığı Kültür Vakfı işbirliğiyle düzenlediği ‘Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergimiz devam ederken yurtdışından gelen sanatçılarımızla bugün Ankara Kalesindeyiz. Destek ve katkılarından dolayı ABB Başkan Vekili Sayın Sait Atalay beyin şahsında Ankara Büyükşehir Belediyemize AKI-DER Kadınlar Meclisimiz adına çok teşekkür ederim.” paylaşımının ardından Gölbaşı Belediyesi’ne şöyle teşekkür etti:

“Ardahan Kars Iğdır Kadınlar Meclisimizin Ürdün Krallığı Kültür Vakfı işbirliğiyle düzenlediği, Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergimiz devam ederken yurtdışından gelen sanatçılarımıza Ankara’mızı gezdiriyoruz. Bugünkü rotamız Gölbaşı ve sanatçı misafirlerimiz tekne turunda. Bizlere ev sahipliği yapan Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyemiz ve hemşehrimiz Fikret Bahadan bey gezimiz boyunca bize eşlik etti.

Destek ve katkılarından dolayı Gölbaşı Belediyemize AKI-DER Kadınlar Meclisimiz adına çok teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.