Akdağmadenli Yazar H. Hami Özalan 16. Çukurova Kitap Fuarı'da Okuyucu ile Buluştu

Kültür-Sanat 26.01.2024 - 21:56, Güncelleme: 26.01.2024 - 21:57
 

Akdağmadenli Yazar H. Hami Özalan 16. Çukurova Kitap Fuarı'da Okuyucu ile Buluştu

Sema KUMRULU Eğitimci ve araştırmacı Akdağmadenli Yazar H. Hami Özalan, 13-21 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 16. Çukurova Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu.
    ''Dünden Bugüne Akdağmadeni, Yavuz Sultan Selim, Timur, Baltacı Mehmet Paşa ve Katerina, Türk Tarihi, Genel Tarih, Milli Mücadelenin 100. Yılında Akdağmadenliler'' isimli kitapları bulunan yazar, Cumhuriyetin 100. yılında çıkan  ''Akdağmadeni Kronolojisi'' eserinde, Akdağmadeninin tarihi, kültürü, turizmi, idari durumu, nüfusu, hizmet birimleri, dernekleri, tarihi ve ünlü şahsiyetleri, şehitleri listesi ve akla gelebilecek tüm bilgiler yer alıyor.     19 Ocak 2024 tarihinde, 16. Çukurova Kitap Fuarı İLESAM standında kitaplarını imzalayan H.Hami Özalan'ın eserleri büyük ilgi gördü. H.Hami Özalan, Adana Kitap Fuarına: ''Dünden Bugüne Akdağmadeni, Milli Mücadelenin 100. Yılında Akdağmadenliler, Cumhuriyetin 100. Yılında Akdağmadeni ve 2023 yılı Ajandası, Timur, Yavuz Sultan Selim, Baltacı Mehmet Paşa ve Katerina, Gençler İçin Türk Tarihi ve Genel Tarih Sınavlarına Hazırlık YKS kitaplarıyla katıldı.    Özalan'ın imza gününe, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde yüksek Lisans tezini ''Balkan Savaşları ve 1. Dünya Savaşında Vefayata Defterlerine göre Akdağmadeni Şehitleri'' üzerine yapan tarihçi Berna Çatlakkaya da katıldı. Özalan, Çatlakkaya'ya Akdağmadeni kitaplarını imzaladı.    Yazarımız Özalan'ın bana da imzalı olarak göndermiş olduğu, 'Türk Tarihi'' kitabının bilhassa Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin okuması gerektiğini, soruların çoğunun bu kitaptaki bilgilerden çıktığını söylemesi beni çok etkiledi. Okuyun, okutun derim.
Sema KUMRULU Eğitimci ve araştırmacı Akdağmadenli Yazar H. Hami Özalan, 13-21 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 16. Çukurova Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu.

    ''Dünden Bugüne Akdağmadeni, Yavuz Sultan Selim, Timur, Baltacı Mehmet Paşa ve Katerina, Türk Tarihi, Genel Tarih, Milli Mücadelenin 100. Yılında Akdağmadenliler'' isimli kitapları bulunan yazar, Cumhuriyetin 100. yılında çıkan  ''Akdağmadeni Kronolojisi'' eserinde, Akdağmadeninin tarihi, kültürü, turizmi, idari durumu, nüfusu, hizmet birimleri, dernekleri, tarihi ve ünlü şahsiyetleri, şehitleri listesi ve akla gelebilecek tüm bilgiler yer alıyor. 

   19 Ocak 2024 tarihinde, 16. Çukurova Kitap Fuarı İLESAM standında kitaplarını imzalayan H.Hami Özalan'ın eserleri büyük ilgi gördü. H.Hami Özalan, Adana Kitap Fuarına: ''Dünden Bugüne Akdağmadeni, Milli Mücadelenin 100. Yılında Akdağmadenliler, Cumhuriyetin 100. Yılında Akdağmadeni ve 2023 yılı Ajandası, Timur, Yavuz Sultan Selim, Baltacı Mehmet Paşa ve Katerina, Gençler İçin Türk Tarihi ve Genel Tarih Sınavlarına Hazırlık YKS kitaplarıyla katıldı.

   Özalan'ın imza gününe, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde yüksek Lisans tezini ''Balkan Savaşları ve 1. Dünya Savaşında Vefayata Defterlerine göre Akdağmadeni Şehitleri'' üzerine yapan tarihçi Berna Çatlakkaya da katıldı. Özalan, Çatlakkaya'ya Akdağmadeni kitaplarını imzaladı.

   Yazarımız Özalan'ın bana da imzalı olarak göndermiş olduğu, 'Türk Tarihi'' kitabının bilhassa Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin okuması gerektiğini, soruların çoğunun bu kitaptaki bilgilerden çıktığını söylemesi beni çok etkiledi. Okuyun, okutun derim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.