Akçam: Bir yıl içerisinde çok şey öğrendik

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 05.02.2024 - 11:32, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:32
 

Akçam: Bir yıl içerisinde çok şey öğrendik

ATEM Başkanı Hakan Akçam, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, "Bir yıl içerisinde çok şey öğrendik" yorumunda bulundu...
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 6 Şubat 2023'te yaşanan Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Akçam, geçen yılki deprem felaketinden sonra bir binanın yapımında bilimsel yöntemlerin önemine vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı: "Bir yıl içerisinde çok şey öğrendik. Deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini asla unutmamayı ve her binanın inşasında bu gerçeklikle hareket edilmesi gerektiğini hatırladık." Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu ve birçok fay hattına ev sahipliği yaptığını belirten Akçam, 6 Şubat'ta yaşanan depremin ülkede büyük bir üzüntüye neden olduğunu ifade etti. Akçam, yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, kalanlara sabır dileyerek, kentsel dönüşüm sürecinin hızlanması gerektiğini vurguladı. 1999 yılından önce inşa edilen birçok binanın depremlerde yıkıldığına dikkat çeken Akçam, bilimsel yöntemlerle yapılan yeni binaların depreme dayanıklı olacağını ve can kaybını önleyeceğini belirtti. Akçam, kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini ve Ankara Emlakçılar Meslek Esnaf Odası olarak bu konuda hizmete hazır olduklarını söyledi.
ATEM Başkanı Hakan Akçam, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, "Bir yıl içerisinde çok şey öğrendik" yorumunda bulundu...

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 6 Şubat 2023'te yaşanan Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Akçam, geçen yılki deprem felaketinden sonra bir binanın yapımında bilimsel yöntemlerin önemine vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı:

"Bir yıl içerisinde çok şey öğrendik. Deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini asla unutmamayı ve her binanın inşasında bu gerçeklikle hareket edilmesi gerektiğini hatırladık."

Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu ve birçok fay hattına ev sahipliği yaptığını belirten Akçam, 6 Şubat'ta yaşanan depremin ülkede büyük bir üzüntüye neden olduğunu ifade etti. Akçam, yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, kalanlara sabır dileyerek, kentsel dönüşüm sürecinin hızlanması gerektiğini vurguladı. 1999 yılından önce inşa edilen birçok binanın depremlerde yıkıldığına dikkat çeken Akçam, bilimsel yöntemlerle yapılan yeni binaların depreme dayanıklı olacağını ve can kaybını önleyeceğini belirtti. Akçam, kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini ve Ankara Emlakçılar Meslek Esnaf Odası olarak bu konuda hizmete hazır olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.