AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’den anlamlı mesaj

09.04.2023 - 11:33, Güncelleme: 09.04.2023 - 11:33
 

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’den anlamlı mesaj

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, “Bu bir veda değil... Yeni bir başlangıç...” başlığı altında duygularını paylaşırken, “Partimizin üç dönem kuralı nedeniyle aday olmadım.” ifadesini kullandı. Başer, “Rabbim'e şükürler olsun 4 dönem Yozgat’ımıza hizmet etme onuruna nail oldum.” dedi.
ANKHABER 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili süreç tüm hızıyla devam ederken, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, adaylık konusunda anlamlı bir mesaj paylaştı. “Bu bir veda değil... Yeni bir başlangıç...” başlığı altında duygularını paylaşan Yusuf Başer, aday olmayışıyla ilgili olarak, “Partimizin üç dönem kuralı nedeniyle aday olmadım.” ifadesini kullandı. “Rabbim'e şükürler olsun 4 dönem Yozgat’ımıza hizmet etme onuruna nail oldum.” diyen Yusuf Başer, şöyle devam etti: Her kula nasip olmayacak 12 yıllık Milletvekilliğim dönemimde sıkılmadık el, çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmadık. Yozgat’ımızın il ve ilçelerine, beldelerine ve köylerine yapılan her yatırımda, her hizmette alın terimiz var. Bu mutluluk bana yeter. Evlatlarına her zaman sahip çıkan aziz Yozgatlıma vefa duygularım hiç bitmeyecek. İlk seçildiğimde "Tertemiz gidiyorum" demiştim. Şimdi "Tertemiz dönüyorum" Yiğitler şehri Bozok Yaylası'na... Evladı olmaktan onur duyduğum bu toprakların vefakâr insanları gönlümde her daim müstesna bir yerde olacak. Yozgat sevdam hiç bitmeyecek. Bu bir veda değil... Yeni bir başlangıç. İlk günkü aşkla ve memleket sevdasıyla aziz Yozgatlımla değişik görevlerde, farklı platformlarda yine birlikte olacağız. Yine Yozgat için çalışacak yine Yozgat için ter dökeceğiz. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet bayrağını daha yukarılara çıkartacak, Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşaa edeceğiz. Davamın hizmetinde, Liderim Recep Tayyip Erdoğan' ın ve partimin emrindeyim. Dava arkadaşlarımın, teşkilatlarımızın hizmetindeyim. Sevdalı olduğum Yozgat'ın, Yozgatlının hizmetindeyim. Bu süreçte evlatlarını her daim bağırlarına basan Yozgatlı hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma ve millet sevdalısı değerli teşkilat mensubu kardeşlerime "Teşekkür " ediyorum. Milletimize hizmet bayrağını devralan miletvekili adayı kardeşlerimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Birlikte başaracak. Birlikte kazanacağız. Daha çok hizmetler edeceğiz Haydi Bismillah...
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, “Bu bir veda değil... Yeni bir başlangıç...” başlığı altında duygularını paylaşırken, “Partimizin üç dönem kuralı nedeniyle aday olmadım.” ifadesini kullandı. Başer, “Rabbim'e şükürler olsun 4 dönem Yozgat’ımıza hizmet etme onuruna nail oldum.” dedi.

ANKHABER

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili süreç tüm hızıyla devam ederken, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, adaylık konusunda anlamlı bir mesaj paylaştı.

“Bu bir veda değil... Yeni bir başlangıç...” başlığı altında duygularını paylaşan Yusuf Başer, aday olmayışıyla ilgili olarak, “Partimizin üç dönem kuralı nedeniyle aday olmadım.” ifadesini kullandı.

“Rabbim'e şükürler olsun 4 dönem Yozgat’ımıza hizmet etme onuruna nail oldum.” diyen Yusuf Başer, şöyle devam etti:

Her kula nasip olmayacak 12 yıllık Milletvekilliğim dönemimde sıkılmadık el, çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmadık.

Yozgat’ımızın il ve ilçelerine, beldelerine ve köylerine yapılan her yatırımda, her hizmette alın terimiz var.

Bu mutluluk bana yeter.

Evlatlarına her zaman sahip çıkan aziz Yozgatlıma vefa duygularım hiç bitmeyecek.

İlk seçildiğimde "Tertemiz gidiyorum" demiştim.

Şimdi "Tertemiz dönüyorum" Yiğitler şehri Bozok Yaylası'na...

Evladı olmaktan onur duyduğum bu toprakların vefakâr insanları gönlümde her daim müstesna bir yerde olacak.

Yozgat sevdam hiç bitmeyecek.

Bu bir veda değil...

Yeni bir başlangıç.

İlk günkü aşkla ve memleket sevdasıyla aziz Yozgatlımla değişik görevlerde, farklı platformlarda yine birlikte olacağız.

Yine Yozgat için çalışacak yine Yozgat için ter dökeceğiz.

Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet bayrağını daha yukarılara çıkartacak, Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşaa edeceğiz.

Davamın hizmetinde,

Liderim Recep Tayyip Erdoğan' ın ve partimin emrindeyim.

Dava arkadaşlarımın, teşkilatlarımızın hizmetindeyim.

Sevdalı olduğum Yozgat'ın, Yozgatlının hizmetindeyim.

Bu süreçte evlatlarını her daim bağırlarına basan Yozgatlı hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma ve millet sevdalısı değerli teşkilat mensubu kardeşlerime "Teşekkür " ediyorum.

Milletimize hizmet bayrağını devralan miletvekili adayı kardeşlerimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Birlikte başaracak.

Birlikte kazanacağız.

Daha çok hizmetler edeceğiz

Haydi Bismillah...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.