AK PARTİ SİNCAN İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN ÖZEL ETKİNLİĞİ

Güncel 24.04.2023 - 15:22, Güncelleme: 24.04.2023 - 15:22
 

AK PARTİ SİNCAN İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN ÖZEL ETKİNLİĞİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 103. yıl dönümü Sincan’da coşkuyla kutlandı. Kent Meydanında AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi.
AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara özel etkinlikler düzenledi. Kent Meydanında düzenlenen 23 Nisan Etkinliğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan katıldı. Başkan Arslanargun Çocukların Eğlencesine Ortak Oldu Kent Meydanında kurulan oyun parkında çocuklar keyifli vakit geçirirken düzenlenen yarışmalarla da eğlenceli anlar yaşadı. AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, çocuklarla birlikte etkinliklere katıldı, aileleriyle de sohbet etti. Başkan Arslanargun, “23 Nisan’da çocuklarımız için Sincan’ımızı bayram yerine çevirdik. Genel Başkan Yardımcımız, milletvekili adayımız Leyla Şahin Usta, Belediye Başkanımız Murat Ercan ile Kent Meydanımızda çocuklarımız ve aileleri ile 23 Nisan sevincini birlikte yaşadık. “ dedi. İlçe Başkanı Arslanargun’un çocuklara bir sürprizi daha vardı. Etkinliklere katılan çocuklara Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile birlikte hediyeler dağıttı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 103. yıl dönümü Sincan’da coşkuyla kutlandı. Kent Meydanında AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi.

AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara özel etkinlikler düzenledi. Kent Meydanında düzenlenen 23 Nisan Etkinliğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan katıldı.

Başkan Arslanargun Çocukların Eğlencesine Ortak Oldu

Kent Meydanında kurulan oyun parkında çocuklar keyifli vakit geçirirken düzenlenen yarışmalarla da eğlenceli anlar yaşadı. AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, çocuklarla birlikte etkinliklere katıldı, aileleriyle de sohbet etti.

Başkan Arslanargun, 23 Nisan’da çocuklarımız için Sincan’ımızı bayram yerine çevirdik. Genel Başkan Yardımcımız, milletvekili adayımız Leyla Şahin Usta, Belediye Başkanımız Murat Ercan ile Kent Meydanımızda çocuklarımız ve aileleri ile 23 Nisan sevincini birlikte yaşadık. “ dedi.

İlçe Başkanı Arslanargun’un çocuklara bir sürprizi daha vardı. Etkinliklere katılan çocuklara Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile birlikte hediyeler dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.