AK Parti Polatlı İlçe, İlhami Teke’ye emanet

Yerel 06.12.2023 - 10:47, Güncelleme: 06.12.2023 - 10:47
 

AK Parti Polatlı İlçe, İlhami Teke’ye emanet

İlçe Başkanı Aysel Demir’in belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından, ilçenin tanınan ve sevilen isimlerinden İlhami Teke getirildi.
ANKHABER Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvuruları hızlanırken, Ankara’nın önde gelen ilçelerinden Polatlı’da AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir de görevinden istifa ederek 2024 Yerel Seçimlerinde Polatlı Belediye Başkanı olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bu gelişme üzerine AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığına, kurucu ilçe başkanı olan ve geçtiğimiz dönemde Ankara’dan milletvekilliğine talip olan İlhami Teke getirildi. İlhami Teke, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ve Birlikleri’nde de bir dönem Genel Başkanlık yapmıştı.  Polatlı’da 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak MHP’den Mürsel Yıldızkaya seçilmişti. Yıldızkaya, Polatlı’da yüzde 56.32 oy oranı ile Millet İttifakının adayı Sami Çay’ı geçerek Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmuştu.
İlçe Başkanı Aysel Demir’in belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından, ilçenin tanınan ve sevilen isimlerinden İlhami Teke getirildi.

ANKHABER

Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvuruları hızlanırken, Ankara’nın önde gelen ilçelerinden Polatlı’da AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir de görevinden istifa ederek 2024 Yerel Seçimlerinde Polatlı Belediye Başkanı olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Bu gelişme üzerine AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığına, kurucu ilçe başkanı olan ve geçtiğimiz dönemde Ankara’dan milletvekilliğine talip olan İlhami Teke getirildi. İlhami Teke, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ve Birlikleri’nde de bir dönem Genel Başkanlık yapmıştı.

 Polatlı’da 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak MHP’den Mürsel Yıldızkaya seçilmişti.

Yıldızkaya, Polatlı’da yüzde 56.32 oy oranı ile Millet İttifakının adayı Sami Çay’ı geçerek Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.