Aile Merkezlerinde Okul Öncesi Eğitim Alan Miniklerin Sevinci

Güncel 27.04.2023 - 11:52, Güncelleme: 27.04.2023 - 11:52
 

Aile Merkezlerinde Okul Öncesi Eğitim Alan Miniklerin Sevinci

Mamak Belediyesi’nin 19 aile merkezinde eğitim alan okul öncesi öğrenciler, düzenledikleri gösterilerle büyük alkış aldı.
Kişisel gelişim kursları ile örnek belediyeler arasında gösterilen Mamak Belediyesi, açtığı aile merkezleri ile adından söz ettiriyor. Aile Merkezleri’nde büyüklere kişisel gelişim kursları verilirken, minikler de okul öncesi eğitim alıyor. Aile merkezlerimizin minik öğrencileri 23 Nisan coşkusunu birlikte yaşadı. Necip Fazıl Aile Merkezi’nde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve ilçe protokolü ile birlikte aile merkezi kursiyerleri, öğrenci velileri ve çocuklar katıldı. Mamak Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Düğmeci, 23 Nisan gösterilerinin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti, çocukların ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. “Aile Merkezlerimizin minik öğrencilerini tebrik ediyorum” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Göreve geldiğimiz günden bu yana aile merkezleri açarak insanlarımıza ulaşmayı, onların kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefledik. 19 aile merkezi açtık. Aile merkezlerimizde sadece kişisel gelişim kursları yok. Miniklerimizde ana sınıflarımızda, oyun odalarımızda okul öncesi eğitimler alıyor, faaliyetlerle, etkinliklerle ilkokula hazırlanıyor. Bugün burada yavrularımızın yaptığı gösteriler, hepimizi gururlandırdı. Ben aile merkezlerimizin minik öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi.
Mamak Belediyesi’nin 19 aile merkezinde eğitim alan okul öncesi öğrenciler, düzenledikleri gösterilerle büyük alkış aldı.

Kişisel gelişim kursları ile örnek belediyeler arasında gösterilen Mamak Belediyesi, açtığı aile merkezleri ile adından söz ettiriyor. Aile Merkezleri’nde büyüklere kişisel gelişim kursları verilirken, minikler de okul öncesi eğitim alıyor.

Aile merkezlerimizin minik öğrencileri 23 Nisan coşkusunu birlikte yaşadı. Necip Fazıl Aile Merkezi’nde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve ilçe protokolü ile birlikte aile merkezi kursiyerleri, öğrenci velileri ve çocuklar katıldı. Mamak Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Düğmeci, 23 Nisan gösterilerinin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti, çocukların ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

“Aile Merkezlerimizin minik öğrencilerini tebrik ediyorum”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Göreve geldiğimiz günden bu yana aile merkezleri açarak insanlarımıza ulaşmayı, onların kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefledik. 19 aile merkezi açtık. Aile merkezlerimizde sadece kişisel gelişim kursları yok. Miniklerimizde ana sınıflarımızda, oyun odalarımızda okul öncesi eğitimler alıyor, faaliyetlerle, etkinliklerle ilkokula hazırlanıyor. Bugün burada yavrularımızın yaptığı gösteriler, hepimizi gururlandırdı. Ben aile merkezlerimizin minik öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.