Ahmet Tezcan’ın hayat yoldaşı Sevim Süreyya Tezcan vefat etti

Yerel 18.09.2022 - 12:52, Güncelleme: 19.09.2022 - 13:31
 

Ahmet Tezcan’ın hayat yoldaşı Sevim Süreyya Tezcan vefat etti

Duayen gazeteci Ahmet Tezcan, eşini yitirmenin acısını yaşıyor…
ANKHABER Avrupa Gazeteciler Derneği Genel Başkan Yardımcısı, köşe yazarı ve uzun yıllar bakanlıklarda ve TMMM’nde danışman olarak görev yapan gazeteci Ahmet Tezcan’ın eşi Sevim Süreyya Tezcan vefat etti. Konya’da uzun yıllar gazetecilik yapan Yeni Konya ve Yeni Meram gazetelerinin 1980’li yıllarda yazı işleri müdürlüğü görevinde de bulunan, Sabah gazetesi ve Ankhaber’in yazarlarından Ahmet Tezcan’ın eşi Sevim Süreyya Tezcan, Ankara Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, Tezcan ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
Duayen gazeteci Ahmet Tezcan, eşini yitirmenin acısını yaşıyor…

ANKHABER

Avrupa Gazeteciler Derneği Genel Başkan Yardımcısı, köşe yazarı ve uzun yıllar bakanlıklarda ve TMMM’nde danışman olarak görev yapan gazeteci Ahmet Tezcan’ın eşi Sevim Süreyya Tezcan vefat etti.

Konya’da uzun yıllar gazetecilik yapan Yeni Konya ve Yeni Meram gazetelerinin 1980’li yıllarda yazı işleri müdürlüğü görevinde de bulunan, Sabah gazetesi ve Ankhaber’in yazarlarından Ahmet Tezcan’ın eşi Sevim Süreyya Tezcan, Ankara Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, Tezcan ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.