Ahmet Kurt’tan ‘Yeşil Dönüşüm Zirvesi’ için bilgi ve davet

Ekonomi 13.09.2022 - 08:35, Güncelleme: 13.09.2022 - 08:35
 

Ahmet Kurt’tan ‘Yeşil Dönüşüm Zirvesi’ için bilgi ve davet

ANKHABER / Türkiye’nin en büyük iş insanları sivil toplum kuruluşu olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) Derneği Türkiye Temsilciliği ve Akbank, İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu’nun (İÇASİFED) desteğiyle 15 Eylül Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek olan “Yeşil Dönüşüm Zirvesi”yle ilgili geri sayım başladı.
İlk kez paylaşılacak rapor Kamu, özel sektör ve STK temsilcilerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası düzeyde uzman konukların katılımıyla gerçekleştirilecek zirvede, yeşil dönüşüm sürecini KOBİ’ler perspektifinde ele alan Yeşil Dönüşümde Riskler, Fırsatlar ve Beklentiler Raporu da ilk kez kamuoyu ile paylaşılacak. Konuşmacılar ve özel konuk 15 Eylül Perşembe günü saat 09.30’da TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, KAS Derneği Türkiye Temsilcisi Walter Glos, Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ve İÇASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt’un açılış konuşmalarıyla başlayacak olan zirvenin özel konuk konuşmacısı ise Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut olacak. Ahmet Kurt’un paylaşımı Zirveye ev sahipliği yapacak olan İÇASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt, Federasyon üyelerini bilgilendiren ve davet niteliği taşıyan bir paylaşımda bulundu. Ahmet Kurt’un paylaşımı şöyle: TÜRKONFED, Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) Türkiye Temsilciliği ve Akbank iş birliği, İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) desteğiyle; Yeşil Dönüşüm Zirvesi, “Yeşil Dönüşümde Riskler, Fırsatlar ve Beklentiler” ana temasıyla, 15 Eylül Perşembe günü saat 09.30’da Sheraton Hotel Ankara’da gerçekleşecek. KOBİ’lerin yeşil dönüşüm perspektifinde gelişimine yönelik riskler, fırsatlar ve beklentileri ortaya koyan raporun kamuoyu ile paylaşılacağı; ulusal - uluslararası düzeyde alanında uzman konukların katılımıyla yeşil dönüşümde yol haritalarının ele alınacağı zirvemize kayıt yaptırmayı unutmayın! Kayıt adresi https://form.jotform.com/222271785831964
ANKHABER / Türkiye’nin en büyük iş insanları sivil toplum kuruluşu olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) Derneği Türkiye Temsilciliği ve Akbank, İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu’nun (İÇASİFED) desteğiyle 15 Eylül Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek olan “Yeşil Dönüşüm Zirvesi”yle ilgili geri sayım başladı.

İlk kez paylaşılacak rapor

Kamu, özel sektör ve STK temsilcilerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası düzeyde uzman konukların katılımıyla gerçekleştirilecek zirvede, yeşil dönüşüm sürecini KOBİ’ler perspektifinde ele alan Yeşil Dönüşümde Riskler, Fırsatlar ve Beklentiler Raporu da ilk kez kamuoyu ile paylaşılacak.

Konuşmacılar ve özel konuk

15 Eylül Perşembe günü saat 09.30’da TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, KAS Derneği Türkiye Temsilcisi Walter Glos, Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ve İÇASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt’un açılış konuşmalarıyla başlayacak olan zirvenin özel konuk konuşmacısı ise Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut olacak.

Ahmet Kurt’un paylaşımı

Zirveye ev sahipliği yapacak olan İÇASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt, Federasyon üyelerini bilgilendiren ve davet niteliği taşıyan bir paylaşımda bulundu. Ahmet Kurt’un paylaşımı şöyle:

TÜRKONFED, Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) Türkiye Temsilciliği ve Akbank iş birliği, İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) desteğiyle; Yeşil Dönüşüm Zirvesi, “Yeşil Dönüşümde Riskler, Fırsatlar ve Beklentiler” ana temasıyla, 15 Eylül Perşembe günü saat 09.30’da Sheraton Hotel Ankara’da gerçekleşecek.

KOBİ’lerin yeşil dönüşüm perspektifinde gelişimine yönelik riskler, fırsatlar ve beklentileri ortaya koyan raporun kamuoyu ile paylaşılacağı; ulusal - uluslararası düzeyde alanında uzman konukların katılımıyla yeşil dönüşümde yol haritalarının ele alınacağı zirvemize kayıt yaptırmayı unutmayın!

Kayıt adresi https://form.jotform.com/222271785831964

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.