Ahmet Kurt: Şehitlerimize borcumuzu üreterek ödeyebiliriz

Güncel 29.08.2022 - 13:18, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:18
 

Ahmet Kurt: Şehitlerimize borcumuzu üreterek ödeyebiliriz

ANKHABER İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Atatürk ve Türk Milleti Büyük Zaferi’nin Mustafa Kemal liderliğindeki kadroların ve Türk milletinin kararlılıkla, inançla, birlik ve beraberlik içinde yürüttüğü mücadelenin eseri olduğunu belirten Ahmet Kurt, “İşgal edilen yurdumuz büyük fedakarlıklar yapılarak, bedeller ödenerek kurtarıldı” dedi. İlham kaynağı oldu… Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki Türk milletinin esaret altına girmemek, vatanını kurtarmak için çok büyük ve mucizevi bir mücadele verdiğini kaydeden İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Milli Mücadeleyi taçlandıran Büyük Taarruz ile işgalci güçlere son darbe vuruldu. Zafer ile sonuçlanan bu kahramanlık destanı, küllerinden doğan milletimizin bağımsızlık aşkının da nişanesidir. Bu büyük zafer mazlum milletlere ilham kaynağı olmuştur. Gururla, coşkuyla… Vatanımızın işgalden kurtarılışını ve ulusumuzun bağımsızlığının müjdecisi olan 30 Ağustos Zaferinin 100. Yıldönümünü İÇASİFED ailesi olarak gururla, coşkuyla kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyetine giden kutlu yolu açan 30 Ağustos Zaferinin 100. Yılı kutlu olsun. Bizlere düşen görev… İş dünyasının neferlerine düşen görev üretmek, üretmek, üretmektir. Ülkeyi yönetenlere düşen görev ise üretimin yolunu açmaktır. Bu vatanı bize armağan eden 30 Ağustos Zaferi gibi kahramanlıklara imza atanlara karşı borcumuzu ancak bu yolla ödeyebiliriz. Kalkınmış, bağımsız, hukuk ve adalet temeline oturmuş bir Türkiye ortak hedefimiz olmalıdır. İÇASİFED camiası bu hedefi görev bilmektedir. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere 30 Ağustos Zaferini bizlere armağan eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”
ANKHABER İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Atatürk ve Türk Milleti

Büyük Zaferi’nin Mustafa Kemal liderliğindeki kadroların ve Türk milletinin kararlılıkla, inançla, birlik ve beraberlik içinde yürüttüğü mücadelenin eseri olduğunu belirten Ahmet Kurt, “İşgal edilen yurdumuz büyük fedakarlıklar yapılarak, bedeller ödenerek kurtarıldı” dedi.

İlham kaynağı oldu…

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki Türk milletinin esaret altına girmemek, vatanını kurtarmak için çok büyük ve mucizevi bir mücadele verdiğini kaydeden İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Milli Mücadeleyi taçlandıran Büyük Taarruz ile işgalci güçlere son darbe vuruldu. Zafer ile sonuçlanan bu kahramanlık destanı, küllerinden doğan milletimizin bağımsızlık aşkının da nişanesidir. Bu büyük zafer mazlum milletlere ilham kaynağı olmuştur.

Gururla, coşkuyla…

Vatanımızın işgalden kurtarılışını ve ulusumuzun bağımsızlığının müjdecisi olan 30 Ağustos Zaferinin 100. Yıldönümünü İÇASİFED ailesi olarak gururla, coşkuyla kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyetine giden kutlu yolu açan 30 Ağustos Zaferinin 100. Yılı kutlu olsun.

Bizlere düşen görev…

İş dünyasının neferlerine düşen görev üretmek, üretmek, üretmektir. Ülkeyi yönetenlere düşen görev ise üretimin yolunu açmaktır. Bu vatanı bize armağan eden 30 Ağustos Zaferi gibi kahramanlıklara imza atanlara karşı borcumuzu ancak bu yolla ödeyebiliriz.

Kalkınmış, bağımsız, hukuk ve adalet temeline oturmuş bir Türkiye ortak hedefimiz olmalıdır. İÇASİFED camiası bu hedefi görev bilmektedir.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere 30 Ağustos Zaferini bizlere armağan eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.