Ahmet Kurt: Devlet olanakları üretim için kullanılsın

Çalışma Hayatı 08.07.2022 - 10:21, Güncelleme: 08.07.2022 - 10:21
 

Ahmet Kurt: Devlet olanakları üretim için kullanılsın

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında üretim, demokrasi ve huzur vurgusu yaptı.
ANKHABER Türkiye’nin kalkınmak için üretimden başka bir yolu bulunmadığını belirten Ahmet Kurt, “Ekonomide sorunların en aza indiği, yatırım ve girişimin önünün açıldığı, üretimin önündeki engellerin kalktığı; insanlarımızın her bakımdan rahata ve huzura erdiği bir ortama gereksinim vardır. Ülkeyi yönetenler bunun gereğini yerine getirmelidir” dedi. Kurt, mesajında, “Ekonominin yükü artık üretenlerin, girişimcilerin ve emekçilerin omuzlarından alınmalı. Kimsenin yük taşımaya mecali kalmadı. Devletin olanakları üretimin artması için kullanılmalı. Özellikle KOBİ’lere her türlü destek ve teşvik sağlanmalı.” ifadelerini kullandı. Virüs yeniden kabus olmasın İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, Kurban Bayramı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Türkiye çok zorlu bir koronavirüs salgını sürecini geride bıraktı. Son günlerde vaka ve ölüm sayılarında bir artış görülüyor. Herkes çok dikkatli olmalı. Virüsler yeniden kabusumuz olmasın. Kapanmaların yaşandığı, kısıtlama ve yasakların yürürlüğe konduğu, bu yüzden üretimin, tüketimin aksadığı günleri yeniden yaşamak istemiyoruz. Halkımız kendisini virüse kurban etmemeli! Temizliğe, maske ve mesafeye Kurban Bayramı süresince daha dikkat etmeliyiz.” Her türlü şiddete son verilmeli Kadına, çocuğa, sağlıkçılara ve başka alanlarda fedakarca çalışan insanlara yönelik şiddet olaylarının bitmesi gerektiğini belirten Ahmet Kurt, “Kurban Bayramının yarattığı manevi hava buna vesile olmalı” dedi. Ahmet Kurt mesajının sonunda, “Zor günler birlik içinde olarak, kardeşlik duygularıyla aşılabilir. Mübarek Kurban Bayramı bu güzelliklere vesile olsun diliyor, İÇASİFED ailesi adına herkesin bayramını kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.
İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında üretim, demokrasi ve huzur vurgusu yaptı.

ANKHABER

Türkiye’nin kalkınmak için üretimden başka bir yolu bulunmadığını belirten Ahmet Kurt, “Ekonomide sorunların en aza indiği, yatırım ve girişimin önünün açıldığı, üretimin önündeki engellerin kalktığı; insanlarımızın her bakımdan rahata ve huzura erdiği bir ortama gereksinim vardır. Ülkeyi yönetenler bunun gereğini yerine getirmelidir” dedi.

Kurt, mesajında, “Ekonominin yükü artık üretenlerin, girişimcilerin ve emekçilerin omuzlarından alınmalı. Kimsenin yük taşımaya mecali kalmadı. Devletin olanakları üretimin artması için kullanılmalı. Özellikle KOBİ’lere her türlü destek ve teşvik sağlanmalı.” ifadelerini kullandı.

Virüs yeniden kabus olmasın

İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, Kurban Bayramı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Türkiye çok zorlu bir koronavirüs salgını sürecini geride bıraktı. Son günlerde vaka ve ölüm sayılarında bir artış görülüyor. Herkes çok dikkatli olmalı. Virüsler yeniden kabusumuz olmasın. Kapanmaların yaşandığı, kısıtlama ve yasakların yürürlüğe konduğu, bu yüzden üretimin, tüketimin aksadığı günleri yeniden yaşamak istemiyoruz. Halkımız kendisini virüse kurban etmemeli! Temizliğe, maske ve mesafeye Kurban Bayramı süresince daha dikkat etmeliyiz.”

Her türlü şiddete son verilmeli

Kadına, çocuğa, sağlıkçılara ve başka alanlarda fedakarca çalışan insanlara yönelik şiddet olaylarının bitmesi gerektiğini belirten Ahmet Kurt, “Kurban Bayramının yarattığı manevi hava buna vesile olmalı” dedi.

Ahmet Kurt mesajının sonunda, “Zor günler birlik içinde olarak, kardeşlik duygularıyla aşılabilir. Mübarek Kurban Bayramı bu güzelliklere vesile olsun diliyor, İÇASİFED ailesi adına herkesin bayramını kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.