Ahmet Kurt: Cumhuriyet en büyük kazanımdır

Güncel 28.10.2022 - 16:27, Güncelleme: 28.10.2022 - 16:27
 

Ahmet Kurt: Cumhuriyet en büyük kazanımdır

İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında, “Cumhuriyeti koruyup kollamak hepimizin görevidir. Cumhuriyete dil uzatmak ise verilen kutsal mücadeleye ihanettir” dedi.
ANKHABER İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyeti Türk Milletinin en büyük kazanımı olarak değerlendirdi. “Ya İstiklal Ya Ölüm” şiarıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ya İstiklal Ya Ölüm” şiarıyla başlatıp liderlik ettiği Millî Mücadele’nin Büyük Zafer ile sonuçlanmasının ardından 99. Yıl önce cumhuriyetin ilan edildiğin hatırlattığı mesajında şu görüşlere yer verdi: Destansı bir mücadele “Bağımsızlığı için canla başla mücadele eden Türk halkı, her türlü imkansızlığa rağmen destansı bir mücadele ile Cumhuriyete kavuşmuştur. Bu Türk Milletinin en büyük kazanımıdır. Cumhuriyeti koruyup kollamak hepimizin görevidir. Cumhuriyete dil uzatmak ise verilen kutsal mücadeleye ihanettir. Cumhuriyetimizin yanındayız Türkiye’nin üreten insanlarını bünyesinde barındıran dernekleri çatısı altında buluşturan İÇASİFED camiası olarak her zaman Cumhuriyetimizin ve demokrasinin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Üretenler olarak biliyoruz ki, 99 yıl önce Cumhuriyetin ilan edilmesi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarındandır. Cumhuriyet, Türk milletinin azmini, kararlılığını, çalışma ve üretme kabiliyetini artırmıştır. Saygıyla anıyorum… İÇASİFED camiamız adına, bağımsızlığımızın kazanılmasının ve yeni bir Türk devleti kurarak cumhuriyetin ilanının önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi minnet, saygı ve rahmetle anıyorum.”
İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında, “Cumhuriyeti koruyup kollamak hepimizin görevidir. Cumhuriyete dil uzatmak ise verilen kutsal mücadeleye ihanettir” dedi.

ANKHABER

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyeti Türk Milletinin en büyük kazanımı olarak değerlendirdi.

“Ya İstiklal Ya Ölüm” şiarıyla

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ya İstiklal Ya Ölüm” şiarıyla başlatıp liderlik ettiği Millî Mücadele’nin Büyük Zafer ile sonuçlanmasının ardından 99. Yıl önce cumhuriyetin ilan edildiğin hatırlattığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

Destansı bir mücadele

“Bağımsızlığı için canla başla mücadele eden Türk halkı, her türlü imkansızlığa rağmen destansı bir mücadele ile Cumhuriyete kavuşmuştur. Bu Türk Milletinin en büyük kazanımıdır.

Cumhuriyeti koruyup kollamak hepimizin görevidir. Cumhuriyete dil uzatmak ise verilen kutsal mücadeleye ihanettir.

Cumhuriyetimizin yanındayız

Türkiye’nin üreten insanlarını bünyesinde barındıran dernekleri çatısı altında buluşturan İÇASİFED camiası olarak her zaman Cumhuriyetimizin ve demokrasinin yanında olduk olmaya devam edeceğiz.

Üretenler olarak biliyoruz ki, 99 yıl önce Cumhuriyetin ilan edilmesi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarındandır. Cumhuriyet, Türk milletinin azmini, kararlılığını, çalışma ve üretme kabiliyetini artırmıştır.

Saygıyla anıyorum…

İÇASİFED camiamız adına, bağımsızlığımızın kazanılmasının ve yeni bir Türk devleti kurarak cumhuriyetin ilanının önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi minnet, saygı ve rahmetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.