Ahmet Kurt: 2023 üretenlere ve Aşık Veysel’e yakışan bir yıl olsun

Güncel 31.12.2022 - 11:00, Güncelleme: 31.12.2022 - 11:00
 

Ahmet Kurt: 2023 üretenlere ve Aşık Veysel’e yakışan bir yıl olsun

İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, yayımladığı Yeni Yıl Mesajında, “Aşık Veysel Yılı ilan edilen 2023’ün hem büyük ozana hem de üretenlere ve çalışanlara yakışan güzellikte olması üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
ANKHABER Türkiye yine zor bir yıl geçirdi. Başta üreten iş insanları ve emekçiler olmak üzere toplumun her kesimi yaşanan olumsuz gelişmelerden etkilendi. Enflasyon tavan yaptı, hayat tahammülü zor şekilde pahalı hale geldi. Gelir dağılımındaki bölüşüm zaten adaletsizdi daha da kötüleşti. 2022’yi geride bırakıp 2023’e girerken tüm olumsuzluklara rağmen yüreğimizdeki umut ateşini söndürmüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından “Aşık Veysel Yılı” ilan edilen 2023’ün hem bu büyük ozana hem de üretenlere ve çalışanlara yakışan güzellikte olması için Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) ailesi olarak üzerimize düşeni yapacağız. 2022’nin son haftalarını; Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ziyareti, Anadolu OSB’nin 20. Kuruluş Yılı etkinlikleri, GGYD’nin erken yeni kutlaması olan baloya katılım, Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Seyit Ardıç’ı Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ziyaret, ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret, Yönetim ve Denetim Kurulumuz ile birlikte iştirakçi kuruluşumuz OSTİM Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (OSİAD) 31. Kuruluş Yıl Dönümü Balosu’na katılım gibi aktivitelerle tamamladık. Türkiye, yeni yıl ile birlikte tarihi bir seçim sürecine de giriyor. Halkımızın tercihlerinin daha yaşanır bir Türkiye’nin yolunu açmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta, Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğüm İç Anadolu İÇASİFED, Yönetim Kurulu Üyesi olduğum ve 20. Kuruluş Yılını kutladığımız Anadolu OSB ile çatı kuruluşumuz Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) mensupları olmak üzere, üreten Türkiye’nin tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor sağlık, başarı, bereket diliyorum.
İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, yayımladığı Yeni Yıl Mesajında, “Aşık Veysel Yılı ilan edilen 2023’ün hem büyük ozana hem de üretenlere ve çalışanlara yakışan güzellikte olması üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

ANKHABER

Türkiye yine zor bir yıl geçirdi. Başta üreten iş insanları ve emekçiler olmak üzere toplumun her kesimi yaşanan olumsuz gelişmelerden etkilendi. Enflasyon tavan yaptı, hayat tahammülü zor şekilde pahalı hale geldi. Gelir dağılımındaki bölüşüm zaten adaletsizdi daha da kötüleşti.

2022’yi geride bırakıp 2023’e girerken tüm olumsuzluklara rağmen yüreğimizdeki umut ateşini söndürmüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından “Aşık Veysel Yılı” ilan edilen 2023’ün hem bu büyük ozana hem de üretenlere ve çalışanlara yakışan güzellikte olması için Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) ailesi olarak üzerimize düşeni yapacağız.

2022’nin son haftalarını; Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ziyareti, Anadolu OSB’nin 20. Kuruluş Yılı etkinlikleri, GGYD’nin erken yeni kutlaması olan baloya katılım, Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Seyit Ardıç’ı Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ziyaret, ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret, Yönetim ve Denetim Kurulumuz ile birlikte iştirakçi kuruluşumuz OSTİM Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (OSİAD) 31. Kuruluş Yıl Dönümü Balosu’na katılım gibi aktivitelerle tamamladık.

Türkiye, yeni yıl ile birlikte tarihi bir seçim sürecine de giriyor. Halkımızın tercihlerinin daha yaşanır bir Türkiye’nin yolunu açmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta, Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğüm İç Anadolu İÇASİFED, Yönetim Kurulu Üyesi olduğum ve 20. Kuruluş Yılını kutladığımız Anadolu OSB ile çatı kuruluşumuz Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) mensupları olmak üzere, üreten Türkiye’nin tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor sağlık, başarı, bereket diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.