Ahmet Koç’un amca acısı

Güncel 01.11.2023 - 12:28, Güncelleme: 01.11.2023 - 12:28
 

Ahmet Koç’un amca acısı

Ankara’nın sivil toplum gönüllülerinden biri olan Ahmet Koç'un amcasının cenazesi Akdağmadeni Karahisartatlısı köyünde toprağa verildi.
ANKHABER Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu'nun Kurucu Genel Başkanı ve Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç’un amcası Şevket Koç hayatını kaybetti. Gazetemiz yazarlarından ve Ankara’nın sevilen, sayılan sivil toplum gönüllülerinden biri olan Ahmet Koç'un amcasının cenazesi Akdağmadeni Karahisartatlısı köyünde toprağa verildi. Yozgatlı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu, Ahmet Koç'un acılı gününde yanında oldu. Taziyeleri kabul eden Koç ve ailesi, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Akdağmadeni Umutlu Belediye Başkanı İlhan Koçak da cenaze törenine katılanlar arasındaydı. Federasyonun, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Rabbim rahmetiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun. Allah merhuma rahmet, geride kalanlara sabır ihsan etsin, Allah taksiratını affetsin. Bu dünya kimseye kalmaz ey insanoğlu kalp kırmaya değmez. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verildi.
Ankara’nın sivil toplum gönüllülerinden biri olan Ahmet Koç'un amcasının cenazesi Akdağmadeni Karahisartatlısı köyünde toprağa verildi.

ANKHABER

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu'nun Kurucu Genel Başkanı ve Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç’un amcası Şevket Koç hayatını kaybetti.

Gazetemiz yazarlarından ve Ankara’nın sevilen, sayılan sivil toplum gönüllülerinden biri olan Ahmet Koç'un amcasının cenazesi Akdağmadeni Karahisartatlısı köyünde toprağa verildi.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu, Ahmet Koç'un acılı gününde yanında oldu. Taziyeleri kabul eden Koç ve ailesi, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Akdağmadeni Umutlu Belediye Başkanı İlhan Koçak da cenaze törenine katılanlar arasındaydı.

Federasyonun, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Rabbim rahmetiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun. Allah merhuma rahmet, geride kalanlara sabır ihsan etsin, Allah taksiratını affetsin. Bu dünya kimseye kalmaz ey insanoğlu kalp kırmaya değmez. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.