Ahi Ömer Çetinkaya’dan dünyayı geze geze ‘40. Yıl’ kutlaması

Yerel 25.08.2022 - 18:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 18:19
 

Ahi Ömer Çetinkaya’dan dünyayı geze geze ‘40. Yıl’ kutlaması

ANKHABER Mahallelerin, semtlerin, kentlerin, ülkelerin hatta dünyanın bazı marka isimleri vardır ki, bunlar parayla pulla ölçülemeyecek değerdedir.
Hizmet verdiği yer ‘Aşağı Eğlence’ olsa da, insanların sağlığı için ‘yukarılarda’ hizmet sunan Yeni Filiz Eczanesi de Başkent Ankara’nın marka kuruluşlarından biri. Başkentin tanınmış iş insanlarından Ahi İş İnsanları Birliği mensubu Ömer Çetinkaya, kurduğu bu derde derman markanın 40. Kuruluş Yılı olduğunu yaptığı paylaşımla duyurdu. Yazı İşleri Müdürümüz ve yazarımız Dursun Erkılıç, Ömer Çetinkaya’yı bir yazısında şöyle tarif eder: “Şehir hayatının içine gömülmüş; elinde, dilinde sürtüp durduğu ömür törpüsüyle kendi defterini düren insanlar; ‘emekli olsam da şöyle bir sahil kasabasına yerleşsem’ yalanıyla kendini kandırırken; kimileri de bereketli ovalardan, sarp dağlardan, oksijen manyağı yaylalardan, baharın ilkinden / sonundan, yazdan, kıştan el sallar onlara… Bu kıskanılası ve fakat takdir edilesi basit ama zor, gösterişli ama sade hayatın mümessillerinden biri de Kırşehirli ama Ankaralı bir ‘ahi’ olan derde derman eczacı Ömer Çetinkaya’dır… Yüzü gibi özü de gülen, biz yaşadığımız şehir karmaşasına küfür küfür direnirken, küfül küfül esintilerin serinliğindeki dağlardan bize el sallayan Ömer Çetinkaya, Başkent Ankere’nın marka kuruluşlarından ‘Yenifiliz Eczanesi’nin sahibi olarak derde derman bir kişiliktir aynı zamanda…” (ankhaber.com / 21.04.2022) Ömer Çetnkaya’nın 40. Yıl paylaşımı şöyle: “25 Ağustos 1983 Ruhsat Tarihli (Yeni Filiz Eczanesi ile), aynı adreste 25 Ağustos 2023’te 40. Yıla girmiş bulunmaktayız. İlk gün gibi Hizmete devam.” Paylaşıma yapılan yorumlarda, “ailemizin eczacısı” denmesi, kuruluşun bir Ankara markası olmasının tescili gibidir. ANKHABER olarak Ömer Çetinkaya’ya sağlıkla dünyayı altüst etme ömrü dilerken, kurduğu firmanın nice 40 yılar derman dağıtmasını temenni ediyoruz.
ANKHABER Mahallelerin, semtlerin, kentlerin, ülkelerin hatta dünyanın bazı marka isimleri vardır ki, bunlar parayla pulla ölçülemeyecek değerdedir.

Hizmet verdiği yer ‘Aşağı Eğlence’ olsa da, insanların sağlığı için ‘yukarılarda’ hizmet sunan Yeni Filiz Eczanesi de Başkent Ankara’nın marka kuruluşlarından biri.

Başkentin tanınmış iş insanlarından Ahi İş İnsanları Birliği mensubu Ömer Çetinkaya, kurduğu bu derde derman markanın 40. Kuruluş Yılı olduğunu yaptığı paylaşımla duyurdu.

Yazı İşleri Müdürümüz ve yazarımız Dursun Erkılıç, Ömer Çetinkaya’yı bir yazısında şöyle tarif eder:

“Şehir hayatının içine gömülmüş; elinde, dilinde sürtüp durduğu ömür törpüsüyle kendi defterini düren insanlar; ‘emekli olsam da şöyle bir sahil kasabasına yerleşsem’ yalanıyla kendini kandırırken; kimileri de bereketli ovalardan, sarp dağlardan, oksijen manyağı yaylalardan, baharın ilkinden / sonundan, yazdan, kıştan el sallar onlara… Bu kıskanılası ve fakat takdir edilesi basit ama zor, gösterişli ama sade hayatın mümessillerinden biri de Kırşehirli ama Ankaralı bir ‘ahi’ olan derde derman eczacı Ömer Çetinkaya’dır… Yüzü gibi özü de gülen, biz yaşadığımız şehir karmaşasına küfür küfür direnirken, küfül küfül esintilerin serinliğindeki dağlardan bize el sallayan Ömer Çetinkaya, Başkent Ankere’nın marka kuruluşlarından ‘Yenifiliz Eczanesi’nin sahibi olarak derde derman bir kişiliktir aynı zamanda…” (ankhaber.com / 21.04.2022)

Ömer Çetnkaya’nın 40. Yıl paylaşımı şöyle:

“25 Ağustos 1983 Ruhsat Tarihli (Yeni Filiz Eczanesi ile), aynı adreste 25 Ağustos 2023’te 40. Yıla girmiş bulunmaktayız. İlk gün gibi Hizmete devam.”

Paylaşıma yapılan yorumlarda, “ailemizin eczacısı” denmesi, kuruluşun bir Ankara markası olmasının tescili gibidir.

ANKHABER olarak Ömer Çetinkaya’ya sağlıkla dünyayı altüst etme ömrü dilerken, kurduğu firmanın nice 40 yılar derman dağıtmasını temenni ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.